Prémium csatahajók

Több
6 éve 10 hónapja #48993 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Ezzel Második ligában:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, nwa5000

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja #49010 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Mikor Cesare gyenge légvédelmével több gépet szedek le mint a Bogue, akkor megkérdőjeleződik bennem az élet értelme :dry: (nincs AA modul felrakva, nem tudom hogy prior-e a célzás pontosító helyére)

Amúgy nyertünk voln,a ha a kaiserünk ami üldözte a Königet, nem fordítja az oldalát felé ami így sok hp-t levett róla, majd a New Yorvck kivégezte és volt még 50 sec a meccs végéből. Vígan elhozta volna, 3. bb a déli bázis mellett volt.

2. meccs kuka volt, t7, 2 cv-vel, nálunk egy afk Saipan és egy Saipan, ellennél Ranger és egy Saipan, cv-k meg rám szálltak :/
3. meccs:

jobb is lehetett volna, de meh, örülök, hogy nem lőtek ki Xd

máskor meg valami 20k sebzéssel hallok, mert mondják, ha van egyáltalán beszélgetés/stratégia a chaten, akkor senki se azt teszi néha, vagy valahogy a support részt nem teszik Xd (addig jó, amíg nem torpedózzák meg az ellenfelet 6km-es torpedókkal, míg az tölük 15km-re van...
Mellékletek:

Több
6 éve 10 hónapja #49011 Írta: Grievous
Egy korábbi meccs, t4-es cv-k rám jöttek Xd Lehet az az AA modul nem ártana

Mellékletek:

Több
6 éve 10 hónapja #49058 Írta: bhaalhun
bhaalhun válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Sziasztok,

Volt egy kevés dublonom, és most ajándékba kapott ládákból is kaptam ~3000-et, így van összesen 4000.
Látom, hogy még 2 napig 50% engedmény van az 5-ös prém bb-kre. Mivel elsősorban csatahajókkal szeretek menni, így ezért gondoltam erre az osztályra.
Kettő jelöltem van, a Texas és a GiulioCesare (,az OktRev megvan küldiből). Melyiket ajánlanátok?
Fontos lenne, hogy a kapitányi skillek a normál 6-os hajóban és a prémhajóban is egyaránt használhatóak legyenek. (Tisztában vagyok vele, hogy olasz bb ág még nincs, de ha jól tudom, a közeljövőben várható.)

Felmerült bennem az is, hogy talán nem igazán "éri meg" az 5-ös hajó, ha ti is így gondoljátok, akkor esetleg kipótolom egy kicsivel, és max. 6-osba is belevágnék. Ennél feljebb nem mennék, mert a normál hajókkal is megállok egyelőre 6-os szinten (BB+CA, DD-vel és CV-vel még talán egy csatát sem játszottam), hogy szerezzek egy kis "rutint". (7+-os hajóm nincs is, csak a freexp-s Nelson, a küldetésből szerzett S.Dragon, és ha sikerül, akkor nemsokára a DoY.)

Mivel a Mutsu és a Dunkerque megvan, marad a Warspite és az Arizona, viszont a Warspite számomra feleslegesnek tűnik a Nelson és a DoY mellé.

Köszönöm a segítséget.

Több
6 éve 10 hónapja #49061 Írta: Rallyefan81
Rallyefan81 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Én megvettem a Cézárt... Hát.. azon valamit tuti visszavesznek majd.... bár csak 4 csatám van vele, de 68k az átlagsebzésem...... nekem , noobnak.. elég jól fordul, pontos is nekem. Szóval tuti jószág. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73, bhaalhun

Több
6 éve 10 hónapja #49064 Írta: Grievous
Itt pár hete írták még, hogy Texas felett eljárt az idő. Gondolom itt a sebességére meg arra gondoltak ,hogy sokan használnak HE-t, ami elégé problémás. Kapitány képzésre talán tényleg jó lenne, de inkább Missouri vagy Alabama éri meg erre, ugye magasabb tier, jobb lehetőségek.

Nekem is Cesare van meg, néha support hiányában 20-30k-val halok, máskor meg 100k-t lővők, nálam picit random a dolog, a lövedékét lassúnak érzem, de csak annak okán, hogy nem 1000 m/s-mal száguldoznak a lövedékek.
Mai csata, éppen ,hogy nem buktuk el, ha azt nézem, mert elégé rosszul álltunk, meg az se segített, hogy fent, amerre mentünk Warspite és Kirishima visszafordult, így nekem is azt kellett tennem ,csak így 2 BB is lövöldözött rám.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun

Oldalmegjelenítési idő: 0.312 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.