Prémium csatahajók

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #48893 Írta: nwa5000
nwa5000 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Köszi! :)
Így már tiszta, hogy a Scharnhostom hogy a ördögbe tud 300 lövésből 240-et mellé durrantani 10 km-ről. :evil:

off
ezért is szeretek ide járni, mert segítségen kívül, amit tőletek szoktam kapni,l még tanulhatok is valamit.
grat nektek

on
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja nwa5000 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman, Drogon_Rider

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja #48979 Írta: bhaalhun
bhaalhun válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
A héten összejött a FreeXP-m a Nelsonra, így meg is "vettem". Eddig 2 csatát mentem vele, mindkettő bukó lett és nem is nagyon sikerült vele semmi értékelhetőt alakítanom. Tudom, 2 csata az tulajdonképpen semmi, de mégis szeretnék tanácsot/segítséget kérni az eredményes(ebb) játékhoz vele.

Arra gondoltam, hogy hasonlóképpen kellene használnom, mint a Dunkerque-t, amivel szeretek játszani, és többnyire jól is megy vele. Szinte ugyanaz a lövegelrendezés, és csak egy tierrel nagyobb. Nagyon tévúton járok?

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #48980 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

bhaalhun írta: A héten összejött a FreeXP-m a Nelsonra, így meg is "vettem". Eddig 2 csatát mentem vele, mindkettő bukó lett és nem is nagyon sikerült vele semmi értékelhetőt alakítanom. Tudom, 2 csata az tulajdonképpen semmi, de mégis szeretnék tanácsot/segítséget kérni az eredményes(ebb) játékhoz vele.

Arra gondoltam, hogy hasonlóképpen kellene használnom, mint a Dunkerque-t, amivel szeretek játszani, és többnyire jól is megy vele. Szinte ugyanaz a lövegelrendezés, és csak egy tierrel nagyobb. Nagyon tévúton járok?

Legfontosabb dolog, hogy sose állj teljesen szembe az ellenséggel. 25mm-es orrt már a Bismarck is átlő. Kicsit tartsd magad szögelve, de ne annyira, hogy mind a három torony lőni tudjon. Ha ellőtte magát az enemy, akkor fordulhatsz ki jobban.
A tipikus HE spamelő cirkálókat próbáld kerülni (Chapa, Kutuzov, Belfast, Atlanta, Cleveland, Schors, Budy), mert gyorsan szétszednek hiába a super heal.
Tipikus szuper nehéz cirkáló/csatacirkálóként kellene vele játszani. Sebzést nagyon nem tudsz tankolni a páncél miatt.

(Ezt úgy írom, hogy nekem nincs meg.)
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Storm által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun

Több
6 éve 10 hónapja #48983 Írta: bhaalhun
bhaalhun válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
A Dunkerque-el csata elején megpróbálok eljutni az ellenfél várható felvonulási útjának közelébe egy "jóképű" sziget takarásába, ahonnan, ahogy írtad is, "kicsit szögelve" ki-kibújok és megpróbálok annyi citadellát lőni AP-val azoknak, akik az oldalukat mutogatják, amennyit csak tudok. A szemből rámrontó bb-ket pedig HE-vel szoktam megpróbálni elrettenteni. Aztán, ha csökken az ellen, akkor elindulok vadászni. Nekem ez a taktika többnyire eredményes. Persze ha sok a dd és a torpedóvető repülő, akik rámszállnak, valamint ha egyedül hagynak/maradok, akkor hamar legyűrnek. :)

Több
6 éve 10 hónapja #48986 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Nekem megvan, de én általában csak HE-t spawnolok vele, kivéve, ha tudom, hogy oldalt fog nekem állni egy cirkáló, akkor előtte váltok AP-ra. AA és másodlagos felemás, szóval kerüld a repcsiket, vagy legyén AA cirkáló közelében.
Kb azt kell, amit írtatok, KGV tűzgyorsasága nem lenne rossz neki, de így legalább ki van balanszolva valameddig.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun

Több
6 éve 10 hónapja #48990 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Csak annyit mondok. Tirpitz Őfelsége

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.275 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.