- Köszönetek: 786
Maximum tier9-be rakhat be, ha 7-es hajóval szakaszozol.KimiFan írta:
Storm írta:
Már megint ezek az összeesküvés elméletek.pgergo77 írta: Valamint ha belegondolunk, hogy vannak olyan, számunkra rejtett tulajdonságok amiket ha változtatnának észre sem vennénk. Például bármely hajó matchmaking-je.
Ezt például egyértelműen észrevennénk. Vicces lenne egy 6-os hajó tier 10-ben.
Német hajókra visszatérve: nem hiszem, hogy az a 100dmg olyan sokat számítana. Tüzeket pedig így is gyújt rendesen.
Pedig ha hiszed, ha nem, tegnap pont ez történt velem, Tier IX-X-es hajók mellé tett a játék be úgy, hogy egy Bayern-el voltam.
AtuqShaman írta: "screenshot/replay" ?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Mydgard írta: Sikeresen kollektoltam ma a Duke of Yorkot, ez a hajo elmebeteg. Eddig csak HE-val lovoldoztem, 6-12 ezer kozott sebezgetett es folyamatosan gyujtott. Haver probalta AP-val is, az is elsore 21 ezret, aztan 12-10 ezret utott. A legvedelmet feltoltam majd' 90-ig es a secondaryja is jobb, mint a Nelsone na es van sonar is... Ez tuti balanszolva lesz.
Shogun írta: Nézd csak Kimi, van két képem rólad.
Ilyen manőverek után, nem csodálkozom, hogy ha Bayernnel Tier tízben találod magad
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.