Prémium csatahajók

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #48403 Írta: Rallyefan81
Rallyefan81 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

Grievous írta: Ham ár megvettem ingyen kapott dublonból, akkor nem fogom, kell egy kapitány úgy is majd az olasz bb ágra, ami remélem lesz, mert az olasz haditengerészet legalább modern volt, csk a szárazföldi haderővel voltak nagy gondok (repülőipar nem rémlik annak helyzete)

A repülőipar vegyes volt, a 40-es évekre lemaradtak, de voltak jó fejlesztéseik. Vizirepülőik elég sok rekordot állítottak fel a 20-30-as években. Mi is használtunk eleinte sok Olasz repülőt, részint mert támogatták a revizionista törekvéseinket. Egyik a megjelenésekor relatív korszerű gépünk is Olasz licencia volt , a Re-2000 Héja. Horthy István olyannal szenvedett halálos repülőbalesetet.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Rallyefan81 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #48405 Írta: István
István válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Én most kaptam ezt az olasz csodát ajándékba, hozzá kell szokni, legfőképpen a 320mm-es ágyúkhoz amik nem rendelkeznek nagy átütéssel és kis lőtávolsága van valamint nem is túl pontos, továbbá elég papír hajó én is szétszedtem már nem egyet és engem is megfingattak már vele. De ennek ellenére a wg istene segedelmével sikerült ezt a kört produkálni vele:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja István által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
6 éve 10 hónapja #48418 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Egyaltalan nem papir. Ha az oldalat teszed kirakatba akkor a Yamato is papir.
Nekem mindig is pontosan vittek az agyui a fejlesztessel.(mar egy csatahajohoz kepest az egyik legpontosabb)
12 km alatt mehet AP, felette csak HE-t hasznalok. 35% gyujtasu HE-vel nagyon troll.
Mas jatek modot kivan mint mas BB-k.

Több
6 éve 10 hónapja #48451 Írta: István
István válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Ja, valóban más játékmódot kíván mint más BB-k. Jómagam egy páncélozottabb cirkálóként használom. Kapitány képzettséggel 11,3 km-ről fedezik csak fel, ezt szoktam kihasználni.

Több
6 éve 10 hónapja #48561 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Kicsit hiányoltam a csapat jelenlétét....

Aztán a 3. kör (elöző a 2. volt)

2 cv, egyik tier6-os, a csapat pár percen belül a fele eltűnt :dry:

4. kör, Orion csöppet lelopott mindenkit majd high calibert is összekapart kraken mellett, engemet meg csöppet szétszedtek, BB HE + DD torpok nem a barátaim

3 pont kell még a camoig

Amúgy felszerelésnél pontosság növelőt használtok ,vagy AA-sat? Flamu videójánál a pontosság növelő nem volt még a listán mikor felvette a 2 videót.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, llw99, Jaszon

Több
6 éve 10 hónapja #48566 Írta: Rallyefan81
Rallyefan81 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Krakent még össze lehet "lopni" , de a high calibert azért annyira nem szerintem. :side:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Oldalmegjelenítési idő: 0.308 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.