Német csatahajók

Több
7 éve 4 hónapja #40602 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Szemből szerintem nem a páncélzatot lőtte, hanem a páncélnélküli orr részt. valahol van arra is egy videó, ami azt mutatja be, hogy miért jó a páncélozatlan részeket gyorstüzelő fegyverekkel célba venni. ha jól emlékszem arról van benne szó, hogy van a hajónak egy bizonyos HP mennyisége és van minden modulnak is. Sebzés osztásakor a páncélozatlan rész találatakor (HE) sebződik mind a kettő, egészen addig, míg a modul HP-ja el nem fogy. Utána már "csak" a hajó HP fogy. Szerintem itt az lenne a lényeg, hogy a modul HP elfogyott, de a másodlagosan gyorstüzelő módjára fogyasszák tovább már a hajó HP-ját, ami bizony el is fogy, méghozzá a videó alapján sokkal hamarabb, mint IFHE nélkül.

A távolság meg nem is olyan kicsi. Most nem a teszt videóra gondolok. Mindennel együtt a német csatahajók másodlagos lőtávja 10,6 km. Ebből a távolságból már elkezdi fogyasztani a német BB az ellenfél hajóját. Ehez jön még hozzá a főágyúk jelentős, bár ritkább sebzése.

Én továbbra is megvagyok róla győződve, hogy ezt a kapitányi skill-t mindenképpen érdemes a német T10 csatahajón használni. Másik magas szintű csatahajóval nem hasonlítottam össze. Ott azt kell megnézni, hogy a másodlagos fegyverzetek mivel lőnek. Ha több a HE lőszeres, akkor javasolt, ha meg AP-val lőnek szegények, akkor teljesen felesleges rá ez a skill.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #40607 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Nagyon hatásos és meggyőző a videó: IFHE-vel 200+ lövésből süllyesztette a Jamatót, anélkül 500+ lövés kellett hozzá. Nem hiszem, hogy köllene itt ecsetelnem azt, hogy mekkora jelentősége van annak, ha hamarabb válthat át az ember egy másik hajóra.

P. S.: Nem az orr-részt lövi, hanem a farát.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 4 hónapja Szete58 által.

Több
7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #40608 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Ebben a csatában ez hajó ennyit tudott a végjátékban a Montana nem jött mert másra már esélye sem volt én meg nem tudtam kitérni sajnos. De sebaj mert nagyon jó csata volt ez is, megmarad az emlékek között biztosan. :)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 4 hónapja Kzoli által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
7 éve 4 hónapja #40612 Írta: SeahawkHUN
SeahawkHUN válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Bannolják a zavaró progi miatt erre felrakja az célzás segítőt! Na szép :D

Grat!!!! ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, Kzoli

Több
7 éve 4 hónapja #40613 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
A célzássegítőt én is fel szoktam rakni...

...szemüvegnek hívják......sőt célzóvizet is szoktam inni......na jó, azt mégsem!Van annak ihatóbb formája... :whistle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Kzoli, Jaszon

Több
7 éve 4 hónapja - 7 éve 4 hónapja #40617 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Ezzel a builddel 2 problema van:
- tenyleg oda kell menni 10.6 km-en belulre, ergo teged is szetb*asznak, nem ervenyesul a 12 db 420-as ereje biztonsagos tavolsagbol.
- ha normalisan csinalod 3 db negyes (manual + secondary lotav + inertia), 1 db harmas, 1 db kettes es 2 db egyes skill fer el. Nekem az Inertia skill miatt az adrenalin rushrol es a basic of surv6ivabilityrol kene lemondanom es egy plusz repcsit kapnek. Igy max egy probat er meg.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 4 hónapja Mydgard által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.297 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.