Japán csatahajók

Több
8 éve 6 hónapja #20019 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Néha összejön a szemből citadella,egyszer North Carolinával lőttem egy Yamato orrába duplát:) Azóta csak kapom az ilyeneket :lol: Ahogy tapasztalom érdemesebb az Izumoval szenvedni a Yamatoért,mint az Iowával a Montanáért.Montanával 10-12 km-ig csak HE-vel lövöm a Yamatot olyan kemény:)Az ágyúik között az a közel 60mm különbség sem elhanyagolható a Yamato előnyére...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 6 hónapja #20045 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Amagi. Érdekesség a csata közben változott az idöjárás és leesett a láthatoság 8 km-re(nekem ez volt az elsö ilyen)

wowreplays.com/Replay/5174-vcsaba1968-Amagi-North
Mellékletek:

Több
8 éve 6 hónapja #20055 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
alkottam is egy új szót erre: ciklonbot, vagy ciklontroll.
amint ez a csodálatos égi jelenség megjelenik, a ciklontroll ezerrel berongyol a ködbe, majd a hirtelen 8km-re felbukkanó csatahajók 1mp alatt darabokra lövik.

viszont azt vettem észre, bekerítésre jó a dolog: a ciklon rejtekében egy 2-3-as erős csoporttal megkerülöd az ellenséget míg hunyorognak a ködben, aztán 8km-re a hátukban jól megleped őket. csak vigyázni kell, meddig tart :) persze náluk is lesz valaki, akinek hasonló jut az eszébe :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
8 éve 6 hónapja #20072 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

BigaC írta: alkottam is egy új szót erre: ciklonbot, vagy ciklontroll.
amint ez a csodálatos égi jelenség megjelenik, a ciklontroll ezerrel berongyol a ködbe, majd a hirtelen 8km-re felbukkanó csatahajók 1mp alatt darabokra lövik.

viszont azt vettem észre, bekerítésre jó a dolog: a ciklon rejtekében egy 2-3-as erős csoporttal megkerülöd az ellenséget míg hunyorognak a ködben, aztán 8km-re a hátukban jól megleped őket. csak vigyázni kell, meddig tart :) persze náluk is lesz valaki, akinek hasonló jut az eszébe :)

tegnap én is így jártam. ketten védtük a bázist, én voltam fuso meg egy cirkáló, amikor egyszer csak megjelent 3 Tirpitz! Szerinted?:D egyiket le tudtam hpzni, oszt ennyi xD

Több
8 éve 6 hónapja #20109 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Haladok szépen 61.000XP megvan az Izumoval ha így halad akkor átlátható időn belül ez a vonal teljesítve lesz és akkor befejezem a többit. :lol: :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
8 éve 6 hónapja #20172 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Na ma megvettem én is az Amagit...(tegnap este meg az Independence-t) Ma 4 bukta zsinórban az indivel,utána egy az Amagival,majd egy gyönyörű 40k dmg-s győzelem...utána meg ez a bukta.....

Kapitány még képzés alatt (bőven :) )A North Carolinához képest nagyon papír,de viszont ezzel tudok célozni :lol: Lehet még szeretni is fogom:)

Oldalmegjelenítési idő: 0.311 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.