Japán csatahajók

Több
8 éve 6 hónapja #20453 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
A Kill nem az hiába lopod nem ad érte pluszt csak a sebzés számít igazán ha az kicsi kicsi lesz a hozam is!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #20465 Írta: Kzoli
Azt kell sajnos látnom hogy az Izumoval játszok nagy része nem érti a hajót. Azt látom pillanatok alatt kilövik őket. Ez pedig nagy baj főként akkor ha egyedül maradok mint BB.

Több
8 éve 6 hónapja #20467 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Visszavettem a Nagatót, de azt hiszem megint nem marad nálam sokáig. Nem rossz hajó, bár iszonyat pontatlan tud lenni, viszont amilyen marhákkal rak egy csapatba az mm, nem valami nagy élvezet a játék vele. Mondjuk amikor megy vele, akkor nagyon tetszik, de azért a Fuso-t jobb hajónak tartom.

Több
8 éve 6 hónapja #20482 Írta: Kzoli
Igazán azt kell látni, hogy innét elindul egy teljesen más szemlélet, ezt kell észrevenni és a helyére tenni amint ez mag van akkor a Nagato és az utána következő minden hajó sok örömet fog adni.

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #20485 Írta: Kzoli
Íme egy tipikus eset, a csata jól indul nyerésre állunk aztán számomra érthetetlen módon vesztünk egyedül maradtam a végére de nem tudtak megölni. :blink: Pedig azért volt erő fölény. Szóval az sem volt egy profi csapat ezért nem értem.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja Kzoli által.

Több
8 éve 6 hónapja #20488 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Kzoli írta: Azt kell sajnos látnom hogy az Izumoval játszok nagy része nem érti a hajót. Azt látom pillanatok alatt kilövik őket. Ez pedig nagy baj főként akkor ha egyedül maradok mint BB.

tipikus csatánk volt a múltkor, Iowank elöl hp-nak, Zaoval/Moskvaval mellette elöl egy Kageronk spotolt.
elég durva erő, de voltak vagy nyolcan szemben, és nem volt rossz a szénánk. vagy 10 percig kitartottunk, komoly károkat okoztunk, és az Iowanak amit alapvetőn 7-8 hajo majd folyamatosan lőtt, 50k hp-ja maradt... akkor a szerencsétlen ugy dontott valamiért 14-15km-re az ellenféltől megfordul.... honnan jön ezeknek ilyen az agyába, nem is értem, de tényleg....
ahogy meglátták az oldalát, 20 másodperc se kellett és a viz alá kerult...

Oldalmegjelenítési idő: 0.314 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.