Japán csatahajók

Több
8 éve 6 hónapja #19651 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Én még a Fuso-nál tartok, még mindig :sick: de ez egy marha jó csata volt, egy igazi marhákból álló saját csapattal. Úgy vélem a Fuso kihozta magából amit tudott. Sajnos a végén már 4 hajó lőtt rám keményen, és egyszerűen, na és gyorsan szarrá égettek..... :unsure: illetve ismételten nem értem, hogy miért minimális sebzéseket adott be az AP lőszerre, sorban, szépen-folyamatosan :ohmy:
A csata sarkos pillanata az volt mikor a Hatshuharu úgy gondolta, hogy ütközéssel elsüllyeszti a már lángoló a Fuso-mat :woohoo: ... utólag rájött -nem jött be az ötlet :P kollektívan mindenki jót röhögött a srácon :cheer:

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja #19652 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Szóval a fenti csata olyan igazi plecsni gyűjtő kör volt

Mellékletek:

Több
8 éve 6 hónapja #19680 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Íme az én bajom ez is lett volna sokkal jobb is mert éppen egy Iowa amortizáltam, de hát a repcsik kiszúrják, hogy még nem teljes a hajó- :blink:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Több
8 éve 6 hónapja #19743 Írta: Kzoli
Megvan a C test végre most még 249 000 XP és meg van a Yamato :cheer: :cheer: :cheer: :silly:

Remélem így jobb lesz a repcsik ellen védekezni és nem fog túl hosszúnak tűnni ez a rengeteg XP szerzés :lol: :lol: :lol:

Több
8 éve 6 hónapja #19745 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Kzoli írta: Megvan a C test végre most még 249 000 XP és meg van a Yamato :cheer: :cheer: :cheer: :silly:

Remélem így jobb lesz a repcsik ellen védekezni és nem fog túl hosszúnak tűnni ez a rengeteg XP szerzés :lol: :lol: :lol:

azt ajánlom szokd és szeresd meg igy ahogy van, mert ugyan nekem sincs Yamato, de nem gondolom hogy barmilyen valtozas lenne ehhez kepest. mindig top tier leszel, de ha nem tevedek tul nagyot, amit ez tud tier9-ben Kagero meg Iowa ellen, nagyjabol azt fogja tudni a Yamato is Shima meg Montana ellen :)

Több
8 éve 6 hónapja #19746 Írta: Kzoli

vonKurz írta:

Kzoli írta: Megvan a C test végre most még 249 000 XP és meg van a Yamato :cheer: :cheer: :cheer: :silly:

azt ajánlom szokd és szeresd meg igy ahogy van, mert ugyan nekem sincs Yamato, de nem gondolom hogy barmilyen valtozas lenne ehhez kepest. mindig top tier leszel, de ha nem tevedek tul nagyot, amit ez tud tier9-ben Kagero meg Iowa ellen, nagyjabol azt fogja tudni a Yamato is Shima meg Montana ellen :)

Szeretek vele játszani már egészen jól elboldogulok vele de a légvédelem most erősebb lesz és az nagyon hiányzik. Más tekintetben én sem gondolom hogy nagy változások lesznek.

Oldalmegjelenítési idő: 0.315 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.