Japán csatahajók

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #19936 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Kzoli írta: Nekem is ezt is ezt tanácsolták én is ezt tanácsolom neked válts szemléletet és használd ki a hajó előnyeit. Úgy valóban nem lehet vele jókat menni mint az Amagival de ha másként harcolsz vele akkor pont az Amagikat is simán kilövi. Nézd vissza a topikot ahol nekem írtak erről tele van hasznos jó tanáccsal.

erről egy mese jutott most eszembe, tegnapi tulajdonképpen :)

arról szól, hogy volt egyszer hol nem volt, volt egyszer a Wows legnagyobb hajója, legnagyobb tonnára, HP-ra, kaliberre, meg ugy egyáltalán mindenre, ami annak köszönhető hogy k-sok vasat raktak az oldalára. tényleg.
no, aztán a kapitány bölcs, megfontolt ember volt, messziről pruttyogetett egészen addig, míg meg nem nyerték a csatát, mikor látta hogy már csak a romokat kell takarítania, kiadta a parancsot : BANZAIII!

idő 7.50, a Yamaton rajt a gyári festés...

idő, 7.43, elkapja egy Shima, egyetlen torpedót nem tud kikerülni, 7000 hp körül sebződik, egyből elkezdi a sérulést javítani... - mellékesen jegyzem meg, a meccs folyamán nem lesz többet torpedóveszély, ezzel el is fogyott a Shima...

6.39, megérkezik balról az Izumo...

6.31, jobbról egy Iowa...

nem tudtam a saját hajómat jobban elvarázsolni a képről sajna, de ott van a Yamato a B betu alatt/jéghegy előtt, csak kicsit meg van halványodva :)

a kapitány magához vette az akváriumot kedvenc halacskájával, és nagyjából ennyi volt a mese kedves gyerekek, nem mondanám hosszú mesének, de nem rossz mese, van benne tanulság is meg minden :)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, SgtBala, pkrusi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #19987 Írta: sinda_narmo
sinda_narmo válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nem rég meglett a Fuso, még bőven az ismerkedés kategóriában van, de már most bele szerettem.
Azt kell mondanom nagyon jó hajó, egyetlen hátránya, hogy nagyon lomha, főleg a Kongo után.

Megértem, hogy miért dicsérik agyon. :cheer:
Egyenlőre úgy vagyok vele hogy a tűzvezérlést fel se rakom, elég a 19.8km lő táv.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja sinda_narmo által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
8 éve 6 hónapja #19991 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Izumot hogyan lehet túlélni?! Vicc, hogy szemből citadellákat meg 5-10K sebzést kapok én meg ha épp eltalálok valamit párezret meg egy kis festéket tudok lekaparni az ellenről..

Több
8 éve 6 hónapja #19992 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Get200 írta: Izumot hogyan lehet túlélni?! Vicc, hogy szemből citadellákat meg 5-10K sebzést kapok én meg ha épp eltalálok valamit párezret meg egy kis festéket tudok lekaparni az ellenről..

sosem kaptam még szemből citadellát, talán csak szerencséd volt :)

tartsad a 15km-t minimum, és nem lesz gond. meg egyesével lövöldözzél, oszt ennyi :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Get200

Több
8 éve 6 hónapja #20010 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Szemből én sem kaptam soha citadellát, ha rossz szögből lövöd a hajót lepattan a lövedék ebben a Tierben már minden hajó jól páncélozott a pozíció szerzésen rengeteg múlik ha nem hagysz rá időt magadnak és belemész olyan össze csapásba ahol rossz pozícióban vagy akkor biztosan véged van. Arra is figyelj hogy mi zajlik körülötted mert jó az hogy megállsz és szemből harcolsz esetleg tolatsz és úgy de ha közben az oldalaidon változik a helyzet és nem reagálsz időben akkor is véged van. Ebben a Tierben a taktika sokkal többet számít mint az hogy lövök amennyit csak tudok!

Több
8 éve 6 hónapja #20014 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

sinda_narmo írta: Nem rég meglett a Fuso, még bőven az ismerkedés kategóriában van, de már most bele szerettem.
Azt kell mondanom nagyon jó hajó, egyetlen hátránya, hogy nagyon lomha, főleg a Kongo után.

Megértem, hogy miért dicsérik agyon. :cheer:
Egyenlőre úgy vagyok vele hogy a tűzvezérlést fel se rakom, elég a 19.8km lő táv.

nagyon szekszi egy darab, később is fogod szeretni!

tegnap eléggé rossz formában ültem le a gép elé, de mikor 5n ugrottak rám, kettőt így is sikerült kiszednem. én mindig két toronnyal lövök egyszerre, így van idő mindig pontosan célozni. full tárat akkor eresztek a másikba, mikor 100%os a találat. azt szokták szeretni mikor dupla citadella találat van:D

Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.