Japán csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja #19545 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

PzPuma írta: Amagit vétek lenne kihagyni. ;)

Ez egészen biztos egy nagyon jó hajó, de arra készülni kell, hogy ha egy kevésbé jó eredmény születik egy csatában ( például egy korai merülés repcsik által ) ott a veszteség már ebben Tierben az elég tetemes is lehet!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #19547 Írta: Kzoli
Bátran a Fuso egy nagyon jó hajó, az elején kicsilőtávja de azon nem kell agodni menni vele előre aztán odacsapni és eredményes lesz.
Ebben a Tierben még nincsen veszteség tehát nyugdtan lehet előre menni még a Nagato is elmegy.
Tier 8-tól viszont minden gyökeresen átalakul, oriási veszteségek jöhetnek egy egy rosszab játék után.

Több
8 éve 7 hónapja #19550 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nagato szerintem azért több,mint elmegy kategória.:) Coloradoban nagyon rég ültem,de gyanítom használhatóbb a Nagato.

És +2 tierben is megállja a helyét.:)

Kár hogy bukta lett:)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Több
8 éve 7 hónapja #19555 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

sgt_dog írta: Nagato szerintem azért több,mint elmegy kategória.:) Coloradoban nagyon rég ültem,de gyanítom használhatóbb a Nagato.

Bizony , bizony, Aki A Nagatora egyszer ráérez, az imádni fogja, jobban bejön ,mint a Fuso és bizony közelharcba bocsátkozva már egy 9 es Iowa is megtapasztalta, hogy igen durva a másodlagos fegyverzete :P

Több
8 éve 7 hónapja #19564 Írta: Kzoli

sgt_dog írta: Nagato szerintem azért több,mint elmegy kategória.:) Coloradoban nagyon rég ültem,de gyanítom használhatóbb a Nagato.

Én itt arra gondoltam, hogy veszteségek nélkül elmegy, azt gondolom ő erre volt kiváncsi. Tier VIII- tól ez az álítás viszont már nem igaz, utána is nagyon jó hajók vannak de ugye ott hamar lehet veszteségeket szerezni és ha rosszul jön ki néhány két csata könnyedén lehet egy 300 - 400 credit veszeteséget szerezni.

Több
8 éve 6 hónapja #19589 Írta: bela455
bela455 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Igy kell celozni a Nagatoval.

erre a tanfolyamra en is beiratkoznek.

Oldalmegjelenítési idő: 0.288 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.