- Köszönetek: 116
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nasgotrah írta: Az Izumo egy nagyon specifikus játék módot igényel, bevallom nekem még most is megvan Yamato mellett is. Sajnálnám eladni, fullra felszerelve mind modul mind testek tekintetében élmény vele játszani.
A Yamato meg kárpótolni fog mindenért. De ha gondolod elég gyakran fent vagyok keress meg és megyünk együtt .
Kzoli írta:
Nasgotrah írta: Az Izumo egy nagyon specifikus játék módot igényel, bevallom nekem még most is megvan Yamato mellett is. Sajnálnám eladni, fullra felszerelve mind modul mind testek tekintetében élmény vele játszani.
A Yamato meg kárpótolni fog mindenért. De ha gondolod elég gyakran fent vagyok keress meg és megyünk együtt .
Élni fogok a lehetőséggel mert valahogy rá kell jönnöm arra, hogyan kell vele jól menni. Nem a lővéssel van bajom vele, 19-20 km simán eltalálok vele bármit, a pontossággal nincs baj vele, de ugye nagyon hamar adódik olyan helyzet, hogy pozícióba is alig tudok vele kerülni, és ha netán oldalról is támadás van szinte biztosan nem tudom vele megoldani.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.