Japán csatahajók

Több
8 éve 7 hónapja #19262 Írta: matróz
matróz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Az Amaginak nem ugyanaz az ágyúja csak a calibere 410mm azt hiszem a Nagatónak l/43 az Amaginak l/45 hosszabb a lövegcsöve a kiseb 17.630mm a nagyobb 18.450mm. Nagy valószínűség szerint a hosszabb löveg pontosabb.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #19310 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Használja valaki a Nagatot,(és a nagyobb testvéreit) gun fire control system nélkül?Amikor Megvettem rögtön feltettem rá,nem tudom gyakorlatban mennyit jelent az a 7%..vagyis a hiánya,mert lehet kicsrélném a secondary battery modificationra.

Több
8 éve 7 hónapja #19320 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

sgt_dog írta: Használja valaki a Nagatot,(és a nagyobb testvéreit) gun fire control system nélkül?Amikor Megvettem rögtön feltettem rá,nem tudom gyakorlatban mennyit jelent az a 7%..vagyis a hiánya,mert lehet kicsrélném a secondary battery modificationra.

én secondary batteryvel használtam, nemtom milyen lehet a másikkal :)
ugyanakkor számtalan 6-7 szintu rombolo szivta meg, meg néhány cirkálo is, hogy odajott 7km-re :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog

Több
8 éve 7 hónapja #19325 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nehéz idők jönnek, mert az Izumo az bizony nem lesz a szívem csücske, mindegy valahogy túl kell lenni rajta. :blink:

Több
8 éve 7 hónapja #19327 Írta: Kzoli

sgt_dog írta: Használja valaki a Nagatot,(és a nagyobb testvéreit) gun fire control system nélkül?Amikor Megvettem rögtön feltettem rá,nem tudom gyakorlatban mennyit jelent az a 7%..vagyis a hiánya,mert lehet kicsrélném a secondary battery modificationra.

Én azzal használtam és nagyon sokat számít az Amagival utána több nagyságrenddel jobb volt minden csata. De ugye ez nem mérv adó hiszen más pedig másra esküszik.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog

Több
8 éve 7 hónapja #19337 Írta: Kzoli
Ha nem abban reménykednék, hogy a Yamato egy jó hajó ezt az Izumo nevű förmedvényt rögtön eladnám és nem is csinálnám meg ezt az ágat. Sok hajóval játszottam már de ez mind közül a legrosszabb.

Oldalmegjelenítési idő: 0.262 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.