Japán csatahajók

Több
8 éve 8 hónapja #15914 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nagatoval mentem most egy jó kört, 120 000 felett sebeztem, persze elvesztettük a csatát, miért is nyernék meg egy ilyen kör után egy 2x szorzós csatát.... Kezdem megszokni, jó kis hajó, csak Fuso után nehéz megtanulni, mert lassabb, kevesebb lövege van, igaz jobb a légvédelme és nagyobb kaliberű a lövege, meg ami tetszik benne, hogy elég erős a másodlagos fegyverzet. Fejlesztettem rajta a kormányművet, az erősebb motorral már nagyon nem rossz. Növeltem a lövegpontosságot is, igaz nagy távra nagyon durván tud szórni.

Meg nem tudom, de mintha az AP nerfelve lenne vagy valamit babráltak vele,mert mintha nem jönne annyi citadella, mint eddig.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #15917 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
2. amagi csata: bukta 50k sebzéssel, remélem nem így fog ez haladni :S (már az gyanús volt a meccs elején, hogy egy admiral hipper elkezdett tolatni, hogy rálásson valakikre...)

Több
8 éve 8 hónapja #15919 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Andrej72 írta: Pont ma nézegettem a japán csatahajókat T6 után. Az Izumonál nem nagyon aberrált ez a torony elrendezés?

de. viszont igy, hogy kozel vannak a tornyai egymashoz, lattam egy Izumot, aki kinezett a sziget mogul, ugy, hogy csak a tornyai latszottak, a kis hamis, nekem meg Iowam volt 8km-re,egy sorozattal 2 tornyat lotem ki véglegesre :D

Több
8 éve 8 hónapja #15921 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
3. kör amagival, felhúzott idegileg mindjárt eladom ezt a rozsdát

Először: baloldalt nem volt senki, csak egy ca-, akit fél perc alatt kiszedtek ,aztán akpok a fokuszt, mert Yamato megállt picit arrébb, fullhp-ról levittek 10-15k hp-ra. Lőtávom nincs, a repcsis lőtáv növelésben rosszabb a célzás, és persze, hogy azt a meccset kell nyerni, ahol nincs sebzésem -.- Zászlókidobás volt eddig amagi. 5k xp van rajta, kapitánynak kell még 16k kb a skillekhez, első testhez meg ugye 18k xp. Free xp-t annyira nem akarok költeni rá, de lassan ott tartok (meg C test 38k ha jól láttam, motor majdnem 13k, lőtáv növelés nem nem rémlik most.
Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja #15950 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Új hajó meg kell szokni és utána jó lesz ez minden hajó váltáskor előjön. Amúgy meg minden hajónál el kell vergődni amíg jobb lesz, én még itt olyat nem láttam ami egyből jó volt.

Több
8 éve 8 hónapja #15951 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Grievous írta: Free xp-t annyira nem akarok költeni rá, de lassan ott tartok (meg C test 38k ha jól láttam, motor majdnem 13k, lőtáv növelés nem nem rémlik most.

Ha van valami, amire nem szabad sajnálni a free XP-t, az a hajófejlesztés. Hajóvásárlásra ősbűn - kivéve, ha átugorni akar valaki egy kísértethajót -, viszont hajótestre és a többiekre nem pénzpocsékolás... az Amaginál meg pláne, amelyik az egész játék egyik legjobb hajója.

Oldalmegjelenítési idő: 0.282 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.