Japán csatahajók

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16076 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nem fogok jobban lőni, abban bízok talán nem úgy fog működni, mint egy kivénhet sörétes puska, mert most olyan.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Kzoli által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16111 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Kzoli írta: Hát kérem ez a Nagato eddig a játék leges legszarabb hajója, semmit nem lehet vele eltalálni. Mielőtt megszólna valaki elmondom a Fuso minden menetben süllyeszt, tehát azért teljesen béna nem vagyok. Azonban ez a hajó valami nagyon rossz, csak abban bízom, hogy a B hajótesttel valamivel jobb lesz, mert most így nekem teljesen játszhatatlan.

A Nagato egy jó kis hajó , nem sok csatám van vele, de a hajó maga az fullos. A gondom vele leginkább az, hogy mikor az rng velem van ,akkor tuti bukta a csata , mikor meg nem sebzek csak 30-40k között , akkor tuti a nyerő csapatba tesz fel. Mivel kevesebb az ágyúja , mint a fusonak és a lőtávja is kisebb , nem kell vele 20km-re lövöldözni ,mert nem fog eltalálni szinte semmit, viszont 16.17 km-re aránylag elég pontosan betalál , nem nagyon kell az oldalát mutogatni ,mert a citadella hamar benyel egy két találatot. A Nagatoval full gázon és sokat tekeregve kell harcolni, nekem ez jött be vele .Még azt tapasztaltam vele kapcsolatban, hogy ha csak a két első ágyúval lövök, többször ad heavy damage-t az ellenfélre, mintha sortüzet tolok. Sortűz 8-12 km között viszont igen halálos tud lenni . Colorado az nincs még meg, de már szedtem ki vele 80% os hp-vel full hp-st .

Több
8 éve 8 hónapja #16121 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Amagival egyből gyözelem, de megint középen xp ügyileg?

MEccs vége felé mondták, hogy menjünk capre, stock motorral (28 csomó) északról egykönnyen meg fog történni... Szerencsére a cv becapelt, és éppen hogy de emiatt nyertünk. Enemy cv-jét meg alig tudtam eltalálni, felderítőgépet fel kellett küldenem, de nem tudom azt a nézetett használni, ilt éppen a határon mozgott, emellett kaptam a torpedó áldást is.
6k xp kell még a kapitánynak, remélem utána az AA ezen a testen használható lesz.
Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja #16124 Írta: Kzoli
Köszi a tanácsokat így már működik de azért ez nem egy Fuso az biztos de ha így játszom vele akkor azért tud eredményes lenni.

Több
8 éve 8 hónapja #16133 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Kzoli írta: Köszi a tanácsokat így már működik de azért ez nem egy Fuso az biztos de ha így játszom vele akkor azért tud eredményes lenni.

szokatlan volt a Fuso után, de a nagyobb kaliber sokkal tobb Citadelt jelent, pláne a későbbi nehezebben páncélozott célpontokra, egyébként ellő szerintem közel 21km-re a Nagato is, bőven elég a lőtáv a konkurenciához, és 15-20 között még pontos is, bár szerettem vele belemenni 5-6km-re :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 8 hónapja #16169 Írta: Kzoli
Egyre jobban kezdem megszokni, egészen más játék stílus kell hozzá minta Fusohoz. A B test jobb manőverezhetőséget adott ami lényegesen javította a hatékonyságát, csak a kurva repcsik azok kicsinálnak egészen könnyen, de sebaj meglesz a C test akkor talán ez is javul.

Oldalmegjelenítési idő: 0.328 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.