Japán csatahajók

Több
8 éve 8 hónapja #15957 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Én is így csináltam a Coloradoval, és nagyon megérte. A fullos Colorado egy élvezhető jószág. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #15960 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Szete58 írta:

Grievous írta: Free xp-t annyira nem akarok költeni rá, de lassan ott tartok (meg C test 38k ha jól láttam, motor majdnem 13k, lőtáv növelés nem nem rémlik most.

Ha van valami, amire nem szabad sajnálni a free XP-t, az a hajófejlesztés. Hajóvásárlásra ősbűn - kivéve, ha átugorni akar valaki egy kísértethajót -, viszont hajótestre és a többiekre nem pénzpocsékolás... az Amaginál meg pláne, amelyik az egész játék egyik legjobb hajója.

gondolom a lőtáv növelés azért nem rémlik, mert azzal kezdted, anélkul tud valami 18km-t :D tier8-n...

a 19,5 ami a maximum neki is gyalázatosan xar egyébként, az egész hajo ugy ahogy van nem ennyire xar, de ritkán veszem rá magam hogy toljam.
múltkor öltem vele egy Khabarovskot, nekem kellett AA-t adni a Midwaynek, ugy alakult :D de erre jobb egy cirkáló. meg általában, lehet hogy az Amagi jó csatahajó, de nekem nem való a nagy nehéz vas...

Több
8 éve 8 hónapja #15972 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Csak most vacillálok, vagy Amagira költök, vagy Zuihora, hogy meglegyen ryuujou, de szerintem a bb-re megy, cv-zni nem szoktam manapság (t4-5-ben amcsiknak ál la zászló)

Több
8 éve 8 hónapja #15978 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Fix 1-es: Amagi. :)

Több
8 éve 8 hónapja #15981 Írta: Grievous
Akkor megy arra. Van 4 millám rá :D
Felszerlésekből miket érdemes megvenni? Első 2 helyen megvan a felszerelés (torony erősítő+pontosság növelő), többin mit érdemes? Utolsón biztos nem az álca erősítőt veszi meg az ember bb-n :D

Több
8 éve 8 hónapja #15991 Írta: Grievous
Megvettem ,de sajna megint lemming csapatot kaptam, egyedül maradtam egy t10-es amcsi ca, egy tirpitz, egy izumo, meg egy fubuki ellen, mondhatom sokra mentem ezzel :S (50 sebzés süllyedésem előtt, egyedül a cv volt a közelben, aki próbált valamit csinálni (essex), de sok süllyedést nem láttam.
18km-es lőtáv se túl sok, ha már 20-ról lő egy Iowa...

Oldalmegjelenítési idő: 0.316 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.