Japán csatahajók

Több
8 éve 8 hónapja #16016 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Na, utána összejött valami.

Citadellákat a Montanaba lőttem ,szóval van páncélja...
Egyik Yamatonk meg montanaknak írogatott az egyik srác, hogy ne hátul campeljenek, pl én is jobb vagyok náluk, ahhoz képest én közép mezőnyben végeztem, montana előttem, a másik yamato meg szépen elől. (épp hogy túléltem, elégé érezni a páncélhiányt)
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16019 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Az Amagit ősmagyar taktikával használd. Nem támadó hajó, akkor a legveszélyesebb, amikor menekül, a lótávnövelő alap!

Több
8 éve 8 hónapja #16038 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Grievous írta: Na, utána összejött valami.

Citadellákat a Montanaba lőttem ,szóval van páncélja...
Egyik Yamatonk meg montanaknak írogatott az egyik srác, hogy ne hátul campeljenek, pl én is jobb vagyok náluk, ahhoz képest én közép mezőnyben végeztem, montana előttem, a másik yamato meg szépen elől. (épp hogy túléltem, elégé érezni a páncélhiányt)

azért hülyeség a kempelés, mert mindegyik nagyon gyengén fordul, 15km-ről be fog kapni minden lövést, megeszik a cirkálók stb, ugyanakkor mindegyiknek jó ágyúja van amennyire tudom, ezért a 24-27km-s lőtávról már tudnak harcolni.
az Amagid meg 20km-ről se :)

szóval amig megtehetik, amig van elottuk valaki, jellemzoen nem mennek elore felderiteni a Shimak torpedóit :)

Több
8 éve 8 hónapja #16058 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Csak egy orosz dd volt, montana süllyedt :D
Ilt az illető aki írta, az gondolom előttük halt meg. ÉS erre írta. De az furcsálltam ,hogy csak ennyi xp, miközben +2 tieres hajókat lőttem O.o

Hát, ha lenne hely megfordulni, vagy ha nem kéne bedönteni a hajót, hogy lőni lehessen mind a 3 toronnyal, akkor megoldható :D

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16073 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Hát kérem ez a Nagato eddig a játék leges legszarabb hajója, semmit nem lehet vele eltalálni. Mielőtt megszólna valaki elmondom a Fuso minden menetben süllyeszt, tehát azért teljesen béna nem vagyok. Azonban ez a hajó valami nagyon rossz, csak abban bízom, hogy a B hajótesttel valamivel jobb lesz, mert most így nekem teljesen játszhatatlan.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Kzoli által.

Több
8 éve 8 hónapja #16074 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Hmmm
Legrosszabb ?!
A B hajótesttől miért fogsz jobban lőni ? az csak +hp-t és légvédelmet add.
Nagaton két lövegtoronnyal kevesebb van ezért -4 cső/lövedék, és ezt kell megszokni.
Szerintem meg nagyon is kiváló hajó, ranked első szezonban nem hiába tettem rá közel félmilla xp-t.... bár játékosa válogatja de azt írni hogy nem jó, egy picit elhamarkodott dolog. ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.309 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.