- Köszönetek: 139
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
pkrusi írta:
Andrej72 írta: Aztán annak mi köze van Fusohoz?
ha elszaporodnak a szellemi fogyatékosok, akkor ha megfeszülsz se fogsz nyerni, ami nem feltétlenül a [strike]tank[/strike] hajó hibája
Ha van az ellenfélnél hordozó akkor nem árt a B test, ha nincs akkor jó nélküle isGrievous írta: Pihenj egy napot, akkor csak megadja az rng a győzelmet.
Van 6 milla creditem, Amagit meg tudnám venni, amint eladnám a Nagatot, de érdemes-e free-zni a B testet? +44 aa az alaptesthez képest, de majdnem 2 milla, miközben a felszereléseket és a kapitány átképzési költségét nem is vettem figyelembe.
Ilt felszerelésnek mi illik, mi kell Amaginak?
Andrej72 írta: FUSO - HELYZETJELENTÉS
Ez is jellemző! Amikor csinálok 20k-t akkor nyerünk, amikor meg 72k-t, akkor bukta.
Ebben az utóbbi meccsben is volt pár furcsaság. Megy tőlem kb. 17 km-re egy Nagato. Faszán becélzom, és mielőtt egy hegy mögé bemenne lövök. Szállnak a lövedékek, és ahogy terveztem a kémény környékén landolnak, csak éppen egy pár a hajó előtt, egy pár mögötte, vagyis 12 lövedékből 0 találat! Na király! Hogy hogy nem a Nagato kilő a hegy mögül és belém tol egy 17k-s citadellát. Még jobb! Itt azért már lelökte az agyam a szíjjat! Mikor kiér a hegy túloldalán, akkor már csak 15 km-re van. Most vagy soha. Teljes sortűz, 22k citadella. Nesze neked! Húz is vissza a hegy mögé rögtön.
Ekkor jelennek meg az ellen CV torpedósai (T7 amerikai CV). Persze az AA képtelen bármit is leszedni, még 2 km-ről is, így manuális droppal vagy 3 torpedót benyelek a 6-ból, kb. 14k HP-m marad, hiába van javításom, olyan komolyak sérülések, hogy nem lehet visszatölteni. Így megyek neki egy majdnem fullos Kongonak, akit szintén leamortizálok 10k körülire, mikor meghalok. Így lett a vége 72,5k.
Egy kis mérgelődés CV ügyben. Amikor én menetem CV-vel, akkor a T5 CV-vel rendszeresen T6 hajók közé rakott, tehát még véletlenül sem tudtam semmit sem kezdeni. A Fusoval pedig eddig még T5-ös CV-t nem láttam, sőt az esetek nagy részében T7-es is volt az ellennél. Hogy is van akkor a korrekt MM?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.