Japán csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #14105 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Az lesz. Addig előveszem a New Mexicot, mint tier 6-ost.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #14123 Írta: Andrej72
Ahogy kínlódom a Fusoval, éppen annyira fun a Kongo. Ma 3-ból 3 győzelem, 58,5k átlag sebzés. :woohoo: És mindezt úgy, hogy az egyik csatában elfelejtettem AP-t tölteni, és egy ideig HE-vel lövöldöztem. A másikban meg nem vettem észre, hogy két egymás melletti hajó közül nem azt fogta be a célkör, amelyikre lőni akartam. :blush:

Több
8 éve 9 hónapja #14127 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

pkrusi írta:

Andrej72 írta: Aztán annak mi köze van Fusohoz? ;)

ha elszaporodnak a szellemi fogyatékosok, akkor ha megfeszülsz se fogsz nyerni, ami nem feltétlenül a [strike]tank[/strike] hajó hibája :silly:

Akkor 5 perc csata közepén AFK-olás után ezert voltam meg mindig top-top a vesztes csapatban. :D

Több
8 éve 9 hónapja #14150 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Grievous írta: Pihenj egy napot, akkor csak megadja az rng a győzelmet.

Van 6 milla creditem, Amagit meg tudnám venni, amint eladnám a Nagatot, de érdemes-e free-zni a B testet? +44 aa az alaptesthez képest, de majdnem 2 milla, miközben a felszereléseket és a kapitány átképzési költségét nem is vettem figyelembe.
Ilt felszerelésnek mi illik, mi kell Amaginak?

Ha van az ellenfélnél hordozó akkor nem árt a B test, ha nincs akkor jó nélküle is :)
Az Amagi légvédelme pedig meglepően jó fullosan (+kapt skill), én ritkán aggódok vele CV támadás miatt.
Felszerelés ? képen láthatóakkal használom már régóta (random és rankedben)

még esetleg a fordulásnövelő mehet rá, ha van rá kredit.
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14162 Írta: Andrej72
FUSO - HELYZETJELENTÉS

Ez is jellemző! Amikor csinálok 20k-t akkor nyerünk, amikor meg 72k-t, akkor bukta. :(

Ebben az utóbbi meccsben is volt pár furcsaság. Megy tőlem kb. 17 km-re egy Nagato. Faszán becélzom, és mielőtt egy hegy mögé bemenne lövök. Szállnak a lövedékek, és ahogy terveztem a kémény környékén landolnak, csak éppen egy pár a hajó előtt, egy pár mögötte, vagyis 12 lövedékből 0 találat! Na király! Hogy hogy nem a Nagato kilő a hegy mögül és belém tol egy 17k-s citadellát. Még jobb! :angry: Itt azért már lelökte az agyam a szíjjat! Mikor kiér a hegy túloldalán, akkor már csak 15 km-re van. Most vagy soha. Teljes sortűz, 22k citadella. Nesze neked! :evil: Húz is vissza a hegy mögé rögtön.

Ekkor jelennek meg az ellen CV torpedósai (T7 amerikai CV). Persze az AA képtelen bármit is leszedni, még 2 km-ről is, így manuális droppal vagy 3 torpedót benyelek a 6-ból, kb. 14k HP-m marad, hiába van javításom, olyan komolyak sérülések, hogy nem lehet visszatölteni. Így megyek neki egy majdnem fullos Kongonak, akit szintén leamortizálok 10k körülire, mikor meghalok. Így lett a vége 72,5k.

Egy kis mérgelődés CV ügyben. Amikor én menetem CV-vel, akkor a T5 CV-vel rendszeresen T6 hajók közé rakott, tehát még véletlenül sem tudtam semmit sem kezdeni. A Fusoval pedig eddig még T5-ös CV-t nem láttam, sőt az esetek nagy részében T7-es is volt az ellennél. Hogy is van akkor a korrekt MM? :angry:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Andrej72 által.

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14167 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Andrej72 írta: FUSO - HELYZETJELENTÉS

Ez is jellemző! Amikor csinálok 20k-t akkor nyerünk, amikor meg 72k-t, akkor bukta. :(

Ebben az utóbbi meccsben is volt pár furcsaság. Megy tőlem kb. 17 km-re egy Nagato. Faszán becélzom, és mielőtt egy hegy mögé bemenne lövök. Szállnak a lövedékek, és ahogy terveztem a kémény környékén landolnak, csak éppen egy pár a hajó előtt, egy pár mögötte, vagyis 12 lövedékből 0 találat! Na király! Hogy hogy nem a Nagato kilő a hegy mögül és belém tol egy 17k-s citadellát. Még jobb! :angry: Itt azért már lelökte az agyam a szíjjat! Mikor kiér a hegy túloldalán, akkor már csak 15 km-re van. Most vagy soha. Teljes sortűz, 22k citadella. Nesze neked! :evil: Húz is vissza a hegy mögé rögtön.

Ekkor jelennek meg az ellen CV torpedósai (T7 amerikai CV). Persze az AA képtelen bármit is leszedni, még 2 km-ről is, így manuális droppal vagy 3 torpedót benyelek a 6-ból, kb. 14k HP-m marad, hiába van javításom, olyan komolyak sérülések, hogy nem lehet visszatölteni. Így megyek neki egy majdnem fullos Kongonak, akit szintén leamortizálok 10k körülire, mikor meghalok. Így lett a vége 72,5k.

Egy kis mérgelődés CV ügyben. Amikor én menetem CV-vel, akkor a T5 CV-vel rendszeresen T6 hajók közé rakott, tehát még véletlenül sem tudtam semmit sem kezdeni. A Fusoval pedig eddig még T5-ös CV-t nem láttam, sőt az esetek nagy részében T7-es is volt az ellennél. Hogy is van akkor a korrekt MM? :angry:

Üdv!

Az eddigi hozzászólásaid alapján, amit a FUSO-val kapcsolatban írtál, nekem az tűnik, hogy nem a hajóval van a gond... (De még csak nem is veled elsösorban... ;) )
Meglátásom szerint, kicsit türelmetlen vagy vele.
Az MM és az RNG szeszélyét kiszámítani/befolyásolni, még egy jó játékos sem tudja, sajnos. :(
Ilyenkor, az a legjobb, ha igyekszel nyugodt maradni, és minden tőled telhetőt megtenni. Magasabb tierben én úgy gondolom, az óvatosság nagyon sokat segít. Ekkor, inkább támogató szerep felé javasolt elmozdulni, mint sem a támadásvezetés felé...
(Lévén, nem nekünk van ilyenkor a legnagyobb... :P )
Mint ahogy Puma is írta, a japán hajókkal inkább a háttérből kell osztani az áldást...

A CV repülői ellen, főleg ha egyszerre több raj is támad, illetve az illető tudja is használni azokat, sajnos semelyik csatahajóval nem fogod tudni elkerülni a dögvészt. Bár a FUSO-nak, szerintem jó a légvédelme, de azért olyan nagyon kiemelkedőnek sem mondanám. (mint pl. a New Mexico-é...)
Nem árt a közelben egy-két cirkáló, vagy egy másik csatahajó, a jobb hatásfok érdekében.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.303 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.