Japán csatahajók

Több
9 éve 2 hete #8466 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Korábbi Nagato link 31k sebzées bukta lett.
Kövi meg ez volt:

35k sebzés. Oh, atyám. Vissza kéne adnom a Nagato nevet és nem Mutsuval menni, mikor tudjuk, hogy Mutsu felrobbant rejtélyek közepette?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #8472 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Elárulná valaki hogy a francba jutottatok túl a Kawachin úgy, hogy nem kerültetek elmegyógyintézetbe? Kezdek idegileg elfáradni vele. Még van vagy 7000 csillag távolságra a 4es szint. CoOp olyan 170-200 körül hoz. Random általában ennyit sem mert kilönek mielött akármit csinálnék.

Több
9 éve 2 hete #8473 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Én 4 csata után átléptem free xp-ből :silly: a legszarabb hajó amivel játszottam:) mintha kézzel dobálnák róla a skulót:)

Több
9 éve 2 hete #8474 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Mai második csata (Amagi). :)

+ egy videjó :)

Megyek megnézem a cipőmet, mert tuti szarba léptem... :cheer:
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 2 hete #8475 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

AtuqShaman írta: Elárulná valaki hogy a francba jutottatok túl a Kawachin úgy, hogy nem kerültetek elmegyógyintézetbe? Kezdek idegileg elfáradni vele. Még van vagy 7000 csillag távolságra a 4es szint. CoOp olyan 170-200 körül hoz. Random általában ennyit sem mert kilönek mielött akármit csinálnék.

Nem egyszerű az biztos, de szerintem nem rossz. Legalábbis nekem feküdt. 60k sebzés 5 killel volt a csúcs vele. De tuti mákom volt. :) Nem könnyű vele játszani, de rá lehet érezni szerintem. Hajrá, drukkolok! ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 2 hete #8476 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Szerintem a Kawachi sem rossz hajó el lehet vele szórakozni. Kicsit taktikusabb játékot igényel nincs meg még benne a csatahajó feeling. De azért Tier III-an még lehet aprítani vele. Ha már most gondod van a japán csatahajó ággal ezen belül is a Kawachi-val akkor a sokak által lehúzott Myogi tényleg padlóra fog tenni.

Sajnos ez a két még nem az igazi de V-től felfelé már igazi csatahajós élményt kapsz, jól forduló gyors hajókkal.

Amit tanácsolni tudok ne rohanj vele túlontúl a dolgok közepébe legyél ragadozó és várd be az ellent mert azért a sortüze odatud vágni bárkinek.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Doktoruur

Oldalmegjelenítési idő: 0.280 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.