Japán csatahajók

Több
9 éve 2 hete #8493 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Az a hajó akkor jó egyedül, ha közel van nagyon az ellen és meg tudod sorozni nagy pontossággal. Amúgy használhatatlan, ráadásul torpedómágnes, minden eltalálja ami felé indul.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #8495 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Kawachi és a nagy pontosság? :cheer: a 4 csatám alatt szerintem több heringet találtam el,mint hajót:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 2 hete #8496 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
It tegy kawachi gameplay

Első lövéssel, hogy elkerülte az összes lövedék a st louis-t :lol:

Több
9 éve 2 hete #8498 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Amikor kb. 2 hónapja elkezdtem játszani szerettem a Kawát, talán csak azért, mert ez volt az első hajónak kinéző tárgy a techtreen amikor a japánokkal kezdtem :D Bár a fene tudja, lehet azóta nerfelték, mert annyira rossznak nem éreztem, igaz nem volt egy nagy öröm a játék vele akkor sem.

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8500 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Engem is bosszantott a kis 3-as, de később néztem vele a játék statisztikát és nem teljesített rosszul.
Csak azért azok a kellemetlen élmények maradtak meg jobban, amikor nem értem oda a csatákra, a dupla löveges lövések pontosan úgy ágaztak szét, hogy köztük vígan elfért az ellen hajója vagy mikor az okosabb cirkálók összevissza szívattak úgy hogy az én lőtávomon éppen kívül maradva sorozgattak büntetlenül. És ilyenkor mindig láttam lelki szememimmel a kárörvendéstől megittasult vigyorgásukat. :pinch:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete Benign_Wolf33 által.

Több
9 éve 2 hete #8501 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Doktoruur írta:

AtuqShaman írta: Elárulná valaki hogy a francba jutottatok túl a Kawachin úgy, hogy nem kerültetek elmegyógyintézetbe? Kezdek idegileg elfáradni vele. Még van vagy 7000 csillag távolságra a 4es szint. CoOp olyan 170-200 körül hoz. Random általában ennyit sem mert kilönek mielött akármit csinálnék.

Nem egyszerű az biztos, de szerintem nem rossz. Legalábbis nekem feküdt. 60k sebzés 5 killel volt a csúcs vele. De tuti mákom volt. :) Nem könnyű vele játszani, de rá lehet érezni szerintem. Hajrá, drukkolok! ;)

Doktoruur, köszönöm a drukkot, nagyon kell.
Az az egyetlen baj, hogy szinte mindig T5-el rak össze ha randomba megyek. Ezért inkább CoOp-olok. Húsvétra meg lesz a 4es szint szerintem.

Oldalmegjelenítési idő: 0.289 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.