Japán csatahajók

Több
9 éve 3 hete #7897 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nekem nagy mumus a japán csatahajó ág. A Myogi-t kétszer vettem meg, kétszer adtam el. A Kongo-val mentem pár csatát, de gyakorlatilag soha senkit nem sikerült eltalálni, sajnos még közelről sem. Mérgemben pár napja eladtam. USA Tier VI csatahajónál tartok (igen, még mindig). Teljesen csatahajósan működik. Fordul is a maga módján, igaz nem egy gyorsasági motorcsónak. Van páncélja, van tűzereje, az ágyúk teljesen jó, kezelhető röppályákon lövik a lövedékeket. Ami nekem külön tetszik, hogy időben felfedezett rombolóban is csúnya pocsékolást tud tenni, mert pontosan lő és ami még ennél is fontosabb, oda lő, ahová kiszámolom az előretartást.

Valami nagy csodának kell történnie, hogy megint japán csatahajó hídján találjam magam.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Alex0303

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #7905 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Japán BB-k hátrányai? Lássuk csak, CBT-n nem voltam, de elmondások alapján a pontosságot csökkentették hogy ne legyen annyira nagy eltérés az amcsi bb-ktől.

Elsődleges különbség az ágyú számokban van. Tier4-ben a Wyomingnak van 12 ágyú csöve (6 torony), Myoginak meg van 6 cső (3 torony).
Talán az oldalpáncélzat gyengébb, mint az amcsi társáé, de lehet csak képzelem, mintha könnyebb lenne nekik citadellát lőni (vagy keverem a cirkálókkal).

Már az is hátrány, hogy a stock Fusonak 13km-es a lőtávolsága,, gondolom a stock Mexiconak kicsit több :D

Szegény Kongou, remélem adsz még esélyt neki. Nálam mintha jobban ment volna.
Bal oldali stat oldalon a Kongou-m adatai:
Kongo 5 66 53.03% 39 582 1.05 2.61
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete Grievous által.

Több
9 éve 3 hete #7916 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Grievous írta: Japán BB-k hátrányai? Lássuk csak, CBT-n nem voltam, de elmondások alapján a pontosságot csökkentették hogy ne legyen annyira nagy eltérés az amcsi bb-ktől.

Elsődleges különbség az ágyú számokban van. Tier4-ben a Wyomingnak van 12 ágyú csöve (6 torony), Myoginak meg van 6 cső (3 torony).
Talán az oldalpáncélzat gyengébb, mint az amcsi társáé, de lehet csak képzelem, mintha könnyebb lenne nekik citadellát lőni (vagy keverem a cirkálókkal).

Már az is hátrány, hogy a stock Fusonak 13km-es a lőtávolsága,, gondolom a stock Mexiconak kicsit több :D
Szegény Kongou, remélem adsz még esélyt neki. Nálam mintha jobban ment volna.
Bal oldali stat oldalon a Kongou-m adatai:
Kongo 5 66 53.03% 39 582 1.05 2.61

Kongo nekem nagyon nem ment, de nem tudom elítélni sajna, nagyon az elején jártam még ahhoz, hogy 20km-ről próbáljak cirkálókra lőni :)

Fusonál jobb hajó viszont nincs. lehet az egész játékban se!
a stock valamiért 13km+20% felderítő repülő!

de amugy meg 20km körül lő, az utolsó hajótesttel, csak nincs kiírva!

szóval tier6-7 japán, gyorsabb, ez nehezen számszerüsíthető, de gyorsabb, jobban van ideje odaérni, meg vissza. cserébe kicsit puhább.
tűzerejük megegyezik nagyjából.
North Carolina még stock, az kicsit lomha, de Colorado álomhajó brutális tűzerővel, csak a Nagato jobb nála, bár ezzel még nem sok meccsem van :)

Amagi nincs még, de feltűnően könnyű rajta Citadelt lőni.

vannak olyan rejtett statok egyébként, hogy Tirpitzzel nagyon könnyű csikicsukizni, amikor én lövök, oldalazok, mikor "incoming" akkor szembe/háttal fordulok a célpontnak.
Colorado/N. Carolinaval olyan a toronyelrendezés, illetve előbbi lassu is kicsit, hogy nagyon ki kell oldalt fordulni ha minden tornyot használni akarok, és nem ér vissza időben, soxor lőnek Carolinaval oldalba emiatt, igaz még nincs meg a nagy test, azzal jobban fog fordulni...

Több
9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #7983 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
A Japán BB-k legnagyobb hátrány a páncélzat és az, hogy pontatlan. Viszont mozgékony és általában nagyobb az ágyuk kalibere. Ha jól alkalmazod a lövök-fordulok kombinációt, akkor jó lesz vele játszani. :) A kongot én imádtam, ahogy a Nagatot is. Az Amagi szintén egy kiváló hajó. Kegyetlenül aprít, de ha elfeledkezel a fordulásokról, akkor az nagyon fájó tud lenni.... A Fuso is bitang jó ladik, de nekem túl szeszélyes volt.

Amcsik: A Colorado jó hajó lett a javítása óta, de a N. Mexico az szerintem kegyetlenül OP! Igaz kicsi a lőtáv(egy ideig), de jó a páncél, a lövegek meg brutálisak. A N. Carolana nekem annyira nem jön be. Lehet vele jó köröket menni, de szerintem az ágyú nagyon pontatlan és sajnos nincs rá lehetőség felszereléssel javítani.

U.i.: Japánban a T9-es Izumo egy érdekes hajó. Szerintem nagyon megfontoltan kell vele menni majd és teljesen más stílus kell majd hozzá. Azért jövőidő, mert még nincs meg, csak tanulmányozom. :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete Doktoruur által.

Több
9 éve 3 hete #7984 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Egy élvezetes csata Amagival. :)

+ egy videjó :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #7988 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Doktoruur írta: Egy élvezetes csata Amagival. :)

+ egy videjó :)

azt tudod hogy HE-vel löttél a csata alat az véletlen vagy direkt?
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete vcsaba1968 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.287 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.