Japán csatahajók

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #8280 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
4 vereség a Nagatoval az utolso

copy.com/hXWFCQODtotDfRtW és az utolso elötti ehez sajnos nincs foto copy.com/LPrCk4aNDIk0X9vs
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete vcsaba1968 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #8390 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
VOlt annyi pénzem ,hogy megvettem ma a Nagatot. Kapitányt viszont még a Fusoban hagyom, 24k xp és lesz egy pontom, amit a 1. sorból az AA skillre rakok, akkor már jó lesz az AA védelem.

1. meccs:

:sick:

T8, tirpitzről csak úgy pattantam, tudom ,hogy az övpáncél elég jó volt, de ennyire :blink:
North Carolina meg simán belém lő 2 v 3 citadellát egy salvoval...

Több
9 éve 2 hete #8402 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Hát én szerettem a Nagatot is. Jó kis hajó rá kell érezni utána azért lehet vele aprítani.

Az Amagi klasszisokkal jobb lesz :)

A Tirpitz hát az Tirpitz :) Bitang erős :)

Több
9 éve 2 hete #8405 Írta: Grievous
Hát, 3 csatát mentem vele. Első kör +40k, 2. kör csak 13640, semmit se találtam el. 3. kör meg 61k, de az is bukta. Kb Aoba esete áll fen nálam, azzal is hasonlóan kezdtem :S
Creditek ügyében az első kettő meccset tudta megnézni, harmadikról a szerver ledobott:
1. kör -8k credit lett volna, de épp volt a prémnap, amit tegnap lett aktiválva (gondolom a fellépéssel történt és a szint miatt). Második meg -15k prémmel. 3. meg passz.

Mit érdemes elsőnek fejleszteni? B testet vagy motort? 8 AA ágyúval nem érzem magam biztonságban...

Több
9 éve 2 hete #8411 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Üdv!

Azt szeretném kérdezni, hogy megéri kihúzni a Yammato osztályt, vagy próbáljak szerencsét az orosz rombolókkal(még nem volt rombolóm)? Nekem tetszett a Myogi, most a Kongo osztály van meg, amit megtartok. A Kawachi okozott pár kellemetlen percet, de én ebben leginkább a játék mechanika hibáját látom. Ugyanis alaphelyzetben ezen a hajón 6-6 löveg/3-3 torony néz előre és hátra, amelyeket semmi sem akadályoz a tüzelésben, de az alkalmazott célzási rendszer viszont a két szélső tornyot nem engedi használni, mert azokat a hajótest középvonala felé kellene fordítani (a rendszer szerint), amit viszont a kiteríthetőség korlátja akadályoz. Elnézést az okoskodásért, de én ezt kifogásolom azon a hajón.

Több
9 éve 2 hete #8414 Írta: Grievous
Myogi tetszett? Múltkor még nekem mondták erre, hogy forduljak orvoshoz :D
Kongo valóban jó hajó, majd vissza veszesm, ha abbahagyom az ágat.
Kawachi-val annyira nem kell foglalkozni, örülhet, hogy van annyi torony és ágyú a hajón, tier6-ig úgy se fogsz megint találkozni ennyi csővel :)

Megéri-e a Yamato? Itteni hozzászólások után azt tudtam levonni, hogy annyira sok ember nicns tier10-ben, a magas költségek miatt. Habár, ha szeretnél a Yamato Hotelnek otthonadó csatahajóval menni, semmi akadálya.
Addig a hajók:
Myogi - írtad
Kongou - írtad
Fuso - nem rossz hajó, nincs rossz szavam rá
Nagato - ma vette meg, de Fuso után minimális visszaesés, emrt csak 8 cső (4 löveg) vagy a korábbi 12 cső (6 torony) helyett.
Amagi - 5 torony, 10 cső, sokat nem tudok róla valam jellegzetességet róla
Izuma - elégé csúnya Yamato, ágyúeloszlása kb a cirkálókéval egyezik, csak "kicsit" nagyobb a kali1ber
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Acetil_coenzim_A

Oldalmegjelenítési idő: 0.354 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.