- Köszönetek: 468
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Miután egyszer a laptopomat hazavágtam egy törött alaplappal, leszoktam a dolgok szétveréséröl.Doktoruur írta: Ne foglalkozz vele. Go random! Hidd el, sokkal jobban és hamarabb ráérzel majd. Egyébként megnéztem a statomat vele. Szinte hihetetlen, de 31%-os volt vele a találatom. Ahogy Wolf is mondja, leginkább a rossz emlékek maradnak meg, de így utánanézve tényleg nem rossz ez a hajó. A következő viszont... nézd meg hol van billentyűzet leárazás.
Grievous írta:
Mód
Mod keresésbe is belinkeltem d,e ide is berakom: link
De elégé korai, érezni rajta, mert az amics hajóknál van az Iowa, azt alapból átrakja New Mexicora és nem lehet visszarakni. De ha átrakod másra, akkor meg a 6-os hajó neve fog változni, most Missouri nálam a 6-os. Lehet leszedem, mert ha beírnám chatbe, hogy pl "Mutsu-nak mennyi a hp-ja?" vagy "Nachi merre van", "Mit csiál a Haruna", akkor páran nem értenék
Justice írta: Szerintem inkább örüljetek, hogy a Kawachi nem T4-es hajó és nem 3x annyi xp-t kell vele összeszedni,mint most
Grievous írta: Myogival mennyivel jobb?
Vagy említsem meg a karl-t a németeknél a 18k xp-jét?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.