Japán csatahajók

Több
9 éve 2 hete #8503 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ne foglalkozz vele. Go random! Hidd el, sokkal jobban és hamarabb ráérzel majd. Egyébként megnéztem a statomat vele. Szinte hihetetlen, de 31%-os volt vele a találatom. Ahogy Wolf is mondja, leginkább a rossz emlékek maradnak meg, de így utánanézve tényleg nem rossz ez a hajó. A következő viszont... nézd meg hol van billentyűzet leárazás.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete #8505 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Doktoruur írta: Ne foglalkozz vele. Go random! Hidd el, sokkal jobban és hamarabb ráérzel majd. Egyébként megnéztem a statomat vele. Szinte hihetetlen, de 31%-os volt vele a találatom. Ahogy Wolf is mondja, leginkább a rossz emlékek maradnak meg, de így utánanézve tényleg nem rossz ez a hajó. A következő viszont... nézd meg hol van billentyűzet leárazás.

Miután egyszer a laptopomat hazavágtam egy törött alaplappal, leszoktam a dolgok szétveréséröl.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 1 hete #8507 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Grievous írta:
Mód :)
Mod keresésbe is belinkeltem d,e ide is berakom: link
De elégé korai, érezni rajta, mert az amics hajóknál van az Iowa, azt alapból átrakja New Mexicora és nem lehet visszarakni. De ha átrakod másra, akkor meg a 6-os hajó neve fog változni, most Missouri nálam a 6-os. Lehet leszedem, mert ha beírnám chatbe, hogy pl "Mutsu-nak mennyi a hp-ja?" vagy "Nachi merre van", "Mit csiál a Haruna", akkor páran nem értenék :)

Dōmo Arigatō Gozaimashita Grievous san :woohoo:

Több
9 éve 1 hete #8508 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Szerintem inkább örüljetek, hogy a Kawachi nem T4-es hajó és nem 3x annyi xp-t kell vele összeszedni,mint most :P

Több
9 éve 1 hete #8509 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Myogival mennyivel jobb? :P
Vagy említsem meg a karl-t a németeknél a 18k xp-jét?

Több
9 éve 1 hete #8513 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Justice írta: Szerintem inkább örüljetek, hogy a Kawachi nem T4-es hajó és nem 3x annyi xp-t kell vele összeszedni,mint most :P

Ne is mond, ne is emlegesd a WG még a végén változtat valamit.

Grievous írta: Myogival mennyivel jobb? :P
Vagy említsem meg a karl-t a németeknél a 18k xp-jét?

Karlsruhe-t inkább viszem ki a kikötőből mint a Kawachi-t. Kawa-val csak az a bajom, hogy vagy lőtávja legyen alapból akkor mint maxon, vagy sebessége minimum 3-4 csomóval több, mert a kettő hiányosság egyben agyf@sz.

Karlsruhe klasszisokkal jobb. Igaz annyit ér mint azok a zsebkutyák, idegesíteni, figyelmet elvonni kiváló, de ha rámorognak már annyi nekik.

Oldalmegjelenítési idő: 0.263 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.