Amerikai csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #12349 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Köszönöm. Azt megfigyeltem, hogy az amerikai hajók újraépítési költségei a legalacsonyabbak, egy Tier V-ös USA-cirkálóé kb. fele a Tier V-ös német cirkálóénak pl.
Olcsóbb a kipróbálási összeg és a vásárlási ár, jobb az ár/érték-arány, stb.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12428 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Dr.OGA írta: ...
A Myogi ellenben nagyon nem jött be a japánoknál, 6 db lövegével távolra lőni, egyszerűen gyalázatos találati aránya volt (legalábbis szerintem...).
Rengetegszer volt, hogy az irány ahogy lőttem teljesen rendben volt, de az összes lövedék a célpont körül teljesen szétszórtan 0 találattal esett le... persze ez előfordul más csatahajóval is, de ezzel olyan sokszor esett meg, hogy emiatt nagyon szenvedtem vele, míg kifulloztam. Hiába gyors, ha nem találok el vele semmit...

Üdv!

A Japán hajók tier 7-ig teljesen más játékstratégiát képviselnek, mint a többi nemzet.
Csatahajóknál inkább a nagyobb végsebességre, a jobb manőverezésre és nagyobb lő távra helyezik a hangsúlyt ezért, főleg a "Távolról osztom a halálos kórt" stratégiát kell követni velük, míg az amerikai társaik, inkább a "Erős a páncélom, belemegyek a acodba oszt átrendezem a fogaid öcccsém..." taktikát. :P
Ez valahol tier 5 környékén kezd szembeötlően elkülönülni.

Van akinek az előbbi fekszik, van akinek az utóbbi. :dry:
Érdemes kicsit szenvedni a MYOGI-val, mert az utód, a KONGO, sok mindenben túltesz rajta! (És nem kimondottan negatív értelemben!) Lásd KONGO elemzés... :P
De cserébe egy nagyon jó és széles körben kedvelt hajó, csak rá kell érezni a játékstílusra!

Azt mondom, hogy a csúcspontot a Japán csatahajóág a FUSO-nál éri el! (Ezért mondják, hogy a FUSO az FUSO, a többi meg csak szimplán jó... B) )
Nagy 21.8 km lő táv, viszonylag nagy 24.5 csomós végsebesség, jó manőverező képesség, és 6 TORONY 12 ÁGYÚ, jó szórásképpel még nagy távon is.
Igazi halálos kombináció. ;) :evil:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Gizmo, Gneisenau67

Több
8 éve 9 hónapja #12447 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Hasonlót tapasztaltam én is, a Myoginál megálltam, nem tartottam érdemesnek fejleszteni, pedig bizonyára jó lett volna. A Kongóról pedig legendákat hallani, érdemes lett volna eljutni addig.

Több
8 éve 9 hónapja #12454 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Gneisenau67 írta: Hasonlót tapasztaltam én is, a Myoginál megálltam, nem tartottam érdemesnek fejleszteni, pedig bizonyára jó lett volna. A Kongóról pedig legendákat hallani, érdemes lett volna eljutni addig.

Meg tovább. ;) A japán ág a Kongoval kezdődik igazán. Egyetértek zstorok75 kollégával, kivéve egyet. Az ág csúcspontja (eddig) az Amagi. Persze ott a Yamato, de arról még nem tudok nyilatkozni. Az amcsiknál kevés hajó emelkedik ki (New Mexico), viszont hoz egy jó átlagot. A japán nyögvenyelős a Kongo-ig, de utána Tier 8-ig nagyon jók. Az Izumot már nem mondanám annak, sőt..... De ez persze stílustól függ.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12455 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Azt az ócskavasat (értsd. Myogi) némi szenvedés után eladtam és jelentős mennyiségű free XP felhasználásával átléptem. Azt mondom, megérte. Az orvosom is ezt javasolta. A free XP meg majd gyűlik.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Trucker39 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
8 éve 9 hónapja #12471 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Srácok, mi lett a New Mexico-val? Megint csatahajó nerf? Komolyan basszus, mintha egy kurva nagy sörétes puskával lőttem volna ici-pici verebekre.... vagy csak rng szívatás volt?

Oldalmegjelenítési idő: 0.246 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.