Amerikai csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #12478 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

GaiusHun írta: Srácok, mi lett a New Mexico-val? Megint csatahajó nerf? Komolyan basszus, mintha egy kurva nagy sörétes puskával lőttem volna ici-pici verebekre.... vagy csak rng szívatás volt?

Mondanám, hogy a második, de sajnos annyi nem publikált nerfet kaptak a BB-k már, hogy én inkább az elsőre tippelek. :( Próbáld többet tesztelni. Jó játékos vagy, szerintem megtalálod a választ a kérdésre.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #12484 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Mostanában tényleg kevesebb vele az egypálcikás cirkákó :( Lehet szemet szúrt a wg-nek is,hogy még mindig túl jó hajó...

-A Myogi szerintem nem olyan rossz járgány,nekem kellemes csalódás:)összehasonlítva a tierbeli haverjával a lángoló erőd Ishizuchival..álomhajó:)pedig utóbbi ráadásul op prémium is :lol:

Ezt a képet a szégyenletes topichoz...,a prémhajó nem előny..ha azzal sem tud játszani az ember...azottan egy majd full hp-s mikhail kutuzov.... volt:)természetesen oldalazva közelített:)

Apró örömök:) lassan már átlag lesebzem a horgony hp-ját:)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12485 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Doktoruur írta: ...
Az ág csúcspontja (eddig) az Amagi. Persze ott a Yamato, de arról még nem tudok nyilatkozni.

Köszi Doki a kiigazítást! ;)
Sajnos én még nem járok ott... :(
De ami késik, az a gyorsvonat... :P
Mindenesetre fenntartom azt az állításom, hogy a FUSO egy nagyon jó, és kivalló csatahajó! ;)

Doktoruur írta:

GaiusHun írta: Srácok, mi lett a New Mexico-val? Megint csatahajó nerf? Komolyan basszus, mintha egy kurva nagy sörétes puskával lőttem volna ici-pici verebekre.... vagy csak rng szívatás volt?

Mondanám, hogy a második, de sajnos annyi nem publikált nerfet kaptak a BB-k már, hogy én inkább az elsőre tippelek. :( Próbáld többet tesztelni. Jó játékos vagy, szerintem megtalálod a választ a kérdésre.

Nekem a 0.5.1.3 patch tette be a NEW MEXICO-nál a kaput!
Komolyan, sírtam minden egyes csatában utána... :angry:
Sajna rá is nyomta a bélyegét a hajó elemzésére... :(
(Ki is esett szegényke a rózsáskosárból...) :huh: :S

Viszont a legutóbbi patch-ben mintha egy kicsit javítottak volna rajta... :cheer:
Már nem érzem olyan sűrűn a vadkacsavadász feelinget vele. :dry:
Persze, ettől még nem lett olyan, mint a nerf előtt... sajna. :(
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.

Több
8 éve 9 hónapja #12490 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
szerintem csak RNG. Néha a colomnak is olyan a szórása mint egy cirkálónak, néha meg egy bálnát sem találnék el akkor sem ha a kezed fogna velem :DD

Ezzel együtt kell élni sajnos
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 9 hónapja #12495 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Doktoruur írta:

Amire eddig rájöttem az az, hogy felejtős a sortűz, szépen, tornyokként kell lőni. Sortüzet akkor használok, ha valakire rá akarom hozni a frászt, a cirkálók világgá szaladnak ha egy New Mexico sortüzet lő. :evil:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
8 éve 9 hónapja #12497 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Mi lenne a baja? Legfeljebb annyi, hogy tegnap előtt eladtam. Nagy hiba volt. Az utódja kb. annyira veszélyes, mint egy döglött elefánt. lassú, kevés ágyúja van, az is összevissza hord, a csaták meg tele vannak nagy fiúkkal, meg kis b****kal. Elnézést a romboló fanoktól, de nagyon utálatos harcmodort képviselnek. Nekem egy nagyfülű, 40 kilós, ****i gyerek jut róluk eszembe, aki csak akkor mer támadni, ha az ellenfél nem tud visszaütni. Pofozkodásban nem mer részt venni, mert az első pofon szelétől is összetörik minden csontja.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Lajler

Oldalmegjelenítési idő: 0.281 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.