Amerikai csatahajók

Több
7 éve 11 hónapja #30945 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Én is megszerettem a North Carolinát, csak egyetlen baj van ezzel a hajóval, hogy 95%-ban 10. tierben játszik a maradék nagy része 9 vagy 8. tier. Hetest azért találok, hatost talán egyszer? Mit csináljak a 10-ek ellen, az Ap sokszor alig csap, vagy lepattan. Állandóan robbanóval lőjek?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja #30947 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

GaiusHun írta: Én is megszerettem a North Carolinát, csak egyetlen baj van ezzel a hajóval, hogy 95%-ban 10. tierben játszik a maradék nagy része 9 vagy 8. tier. Hetest azért találok, hatost talán egyszer? Mit csináljak a 10-ek ellen, az Ap sokszor alig csap, vagy lepattan. Állandóan robbanóval lőjek?

15km-en belülről mehet az Ap, főleg ha az oldalát mutatja az ellen, simán le lehet zúzni egy tizest vele. Távolabbról jobb a HE, jókat lehet vele gyújtani (ehhez főleg két szalvó kell, egy ami gyújt és elhasználja a javítást, majd még egy, hogy szépen égjen és hosszan) Persze 1-1-ben ne nagyon menj neki magasabb tiernek.

Néha persze az rng közbeszól, én már lőttem vele 8-as és 9-es BBnek citadellát 20-ról, de azért nem jellemző. Ha mégis szembekerülsz magasabb osztályú hajóval és nincs ki segítsen, akkor fordulj el tőle vagy szembe vele, hogy minél kisebb felületet mutass, ami persze nem garancia semmire, mert én is kapok olyan -15-20 000 Hp-t néha szemből, hogy csak lesek... de mégis nagyobb így az esély. Ha az oldaladat mutatod, akkor sajna elég gyorsan lerendezhetnek.

Alapvetően nem kell megijedni a magasabb tiertől szerintem, mert éppen annyi ember szerencsétlenkedik velük, mint más szinteken, így simán előfordul, hogy a szalvói mellé mennek vagy a felépítményre célozva kicsit sebeznek, ilyenkor meg valamelyest van kb. fél perc lépéselőnyöd, hogy forogj vagy tüzelj nyugodtan.

A cirkálók zavaróbbak, mert hozzájuk kicsit lassúak a lövedékek és simán eltáncolnak vagy keresztül megy rajtuk és kicsit sebez. De hozzájuk elég egy-két szerencsés találat, főleg ha közel vannak. Ha Hindenburg jön szembe, akkor csónakba a legénységgel és menekülj valamelyik szép szigetre banánt termeszteni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, vonKurz, Szete58, reveszlaci, Jaszon

Több
7 éve 11 hónapja #30949 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
15 alatt a cirkálót is ki tudod lőni, ha nem figyel rád és oldalát mutatja, akkor jól meg lehet saccolni az utját.
Tegnap meg a Montanának lőttem egy dupla citadellát vele, szóval ami az oldalát mutatja mindent átüt.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Justice

Több
7 éve 11 hónapja #30955 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Amúgy szerintem érdemes rátenni azt a láthatóság csókkentő upgradet, meg az ötös sorból szintén a kapitányi képzettségek közül. Elég baba, ha nem 15-ről szúrnak ki és lőnek rád, hanem csak 12-ről.

Több
7 éve 11 hónapja #30989 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

GaiusHun írta: Én is megszerettem a North Carolinát, csak egyetlen baj van ezzel a hajóval, hogy 95%-ban 10. tierben játszik a maradék nagy része 9 vagy 8. tier. Hetest azért találok, hatost talán egyszer? Mit csináljak a 10-ek ellen, az Ap sokszor alig csap, vagy lepattan. Állandóan robbanóval lőjek?

azt javaslom kezdj el gyakorolni az AP-val, vagy legalábbis szoktassad magad az ötlethez, hogy az Iowa, meg a Montana is pont ilyen kaliberrel ugrall, ergo nagyságrendileg hasonló az átutésed...

homályos emlékeim szerint azért az Iowa jóval pontosabb, kisebb a szórása, meg talán gyorsabb is valamivel, de igen, azokkal is folyton pattogni fogsz ha nem pont derékszögben talállod a pácienst...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 11 hónapja #31054 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
NC múzeum
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.276 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.