Amerikai csatahajók

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31404 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

BigaC írta: én azt nem szeretem az NC-ben, Iowá-ban, hogy hátul 1 löveg van csak, szóval menekülni nem túl jó vele :)
na persze mit szóljon akkor egy Izumo játékos :D

Nem kell vele menekülni, csak menni előre. Ha jó szögben vagy pattognak a lövedékek rólad, az NC ágyúi meg brutál mészárlást tudnak rendezni. Viszont tény s való, hogy fogékony a citadellára, ezért jobb csak az első két toronyra hagyatkozni 15km-en belül. T9-T10-ben is csodásan muzsikál, viszont Bismarck-Tirpitz ne nagyon jöjjön, mert legalábbis én alig lőttem nekik citadellát eddig. (közelről is alig). Az amerikai és japán ág csatahajóit magasabb tierben is ki tudja lőni vagy leégetni (főleg ha a szuperkonténer folyamatosan gyújtós zászlókat ad 250-esével :D )

Én az upgrade-nél a láthatóság csökkentését tettem fel, így jelenleg 14.1 km a spotolás, ami egész jó szerintem.

(mondjuk annál nincs is szebb amikor egy torpedó orrba talál és Detonation full hp-ről)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja Justice által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31420 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
én NC vel meg most íowa-val,,a kikisérletezett fekvö 8-as taktikámat alkalmazom,( nyújtott fektetett nyolcasok leírása)
,,elég sikeres,elindulok mondjuk jobra enyhén felfele,,lövegek ellenre forditva,,majd meginduluk lefele ugyanugy enyhe szögben közben lövegek maradnak célon közben puffogtatok,majd jön a forduló balra ugyanugy enyhe szögben majd lefele bal írány és ezt imételgetve kacskaríngózás megvan,ha szerencsém van nem találnak el,elönye elsö 2 löveg folyamatosan célon marad hátsó löveg fordulóknál elöbb célon van és tüzelhetek,arra kell vigyázni szigetbe homokpadba nehogy felakadj,,na meg persze a kedves játékostársak akik hajlamosak megakasztani ütközöpályára álni :whistle:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja reveszlaci által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Justice, Jaszon

Több
7 éve 10 hónapja #31421 Írta: Jaszon
Jaszon válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Én még a Coloval játszom de már nagyon közel NC,akkor a B testet kell legelőször fejleszteni? Mennyire lomha irányváltás szempontjából?Mert a Colo az igen lomha :S és még lassú is :blink: A tűzvezérlés add valami pluszt a lőtávon kivül? (pl pontosság) És milyen upgrade-et érdemes felrakni hozzá? Köszönöm előre is a segítséget. :)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 10 hónapja #31422 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Hátha javulást vársz csalodni fogsz.

Több
7 éve 10 hónapja #31423 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nc nem lusta egyátalán,rátéve lapátátfordulás,,13,8 sec,,nagyon jól manöverezhetö,,kapitánynál rátéve 20% észlelés plusz felszerelésnél is plusz 20% 40 el elöbb észleled torpedót,simán lehet kerülgetni,,kivéve persze ha repcsikböl jön az áldás 2 oldalról egyszerre :lol:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31428 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Én a meghajtást cserélte le elsőnek, a felét kifreeztem, így is kaptam egy keveset konténerből, meg free xp-s zászló is adja dögivel. AZ AA erősítőt lecseréltem másodlagosra.
Ma a 2. csatámat siekrült leszorozni.

Ez az ingyen prém nap adott egy kis boostot a kapitánynak...

Ja, ma mentem Yamatoval, ciklon volt, majd sikerült felspotolni egy tolató Iowat, aki épp kezdett volna menni előre, rálőttem. 6 citadella, meg ő kapott egy medált, hogy felrobbant, 74k damage XD
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja Grievous által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, reveszlaci, Jaszon

Oldalmegjelenítési idő: 0.257 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.