Amerikai csatahajók

Több
7 éve 11 hónapja #30386 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Justice írta: Ma meg volt NCvel az első 10-es süllyesztésem. Egy Montana kapott tőlem egy salvoból 3 citadellát és -44000hp-t, ment is a tenger fenekére. Én meg meglepődtem, mert eddig nem igazán lőttem citadellát t8 feletti hajónak.

10km-ről én Bismarckal ami csak 380mm ugye, Yamatonak lőtem egy salvobol kettőt.
bármekkora a hajó, ha derékszörgben elkapod, akkor az fájni fog...

és az NC, meg az Iowa is utána nagyon jó összetartással rendelkezik emlékeim szerint, jól egybe megy a 3 lőszer... szal ha egy találl, akkor megy mellé tobb is
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Justice

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja #30390 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ez durva volt :lol: csata vége felé közelharc az ellen Montanájával.Kaptam egy maflást tőle ,levert vagy 50k hp-t(azt nem tudom hogy,mert szerintem nem álltam olyan szögben,hogy ekkorát kapjak,aztán lehet rosszul láttam :) ) Már kezdtem morogni,hogy miattam megy el a csata,erre visszakézből kapott egy ilyet az arcába :lol:

A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma, GaiusHun, Szete58, Justice, BigaC

Több
7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #30393 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
szép :)

nekem is jól adja ma az Iowa, de a végén mindig belecsúszok egy banális hibába :D elmennének hajóskapitány utolsó mondatainak :)

(1. Iowa játék: a végére lebecsültem a Fletchert, mondván a másodlagosok elintézik, majd kikerülöm a torpedóit...
2. Iowa játék: nem követem a két Tirpitz-et, hanem egyedül elintézem az NC-t, jah csak volt ott még egy NC és egy Kutuzov, de azért a csata nyerve)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 11 hónapja BigaC által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, sgt_dog, Justice

Több
7 éve 11 hónapja #30396 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
:love: amikor megvettem mien szarul ment vele a játék..lassan összeszokunk:)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58, Justice, BigaC

Több
7 éve 11 hónapja #30475 Írta: SeahawkHUN
SeahawkHUN válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Tegnap meglett a New Mex. Azt hittem sose vonatatom ki a partra ezt a csotrogány New Yorkot az utolsó 8k xpnél azt hittem megállt az xp csík. A NY egyetlen előnye a 18,1 es lőtáv de ez a 5x2 es elrendezés nem kedvez a pontosságnak. Annyira azért megkedveltem ,hogy kivontatva bezúztam vasnak arra még jó volt. Az első teamkillem is hozzá fűződik ami elég vicces volt mert egy orosz CA t lőttem úgy meg citadellával 4km ről ,hogy az egész salvo átszakítva a hajót kinyírta a mögötte lévő haver BB-t is. Akit ráadásul az orosz CA akart kitorpedózni. Nem baj a NY ezt is megoldotta nekem... XD
A New Mex egy teljesen új éra. Úgy érzem a 4x3 nagyon jól működik menekülésre és szembe hajózáskor egyaránt 6 csőből mehet az áldás. Mostmár kezdem azt érezni ,hogy csatahajóban ülök.
2 meccs 4 citadella mindent elmond sőt az utolsó csatában megkaptuk a tier 8at és azokat is 9-10k val lehetett ütni szépen...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Justice

Több
7 éve 11 hónapja #30548 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Élvezni fogod nagyon az biztos, olyan gyorsan összejön a Colorado vele,hogy észre sem veszed és viszonylag ritkán akarod majd a monitort kidobni az ablakon, ha vele játszol :))

Ma fejlesztgettem az NC-t, kapott kormánylapát fejlesztést. Zászlóval együtt 41 pontos manőverezése. A légvédelem jelenleg 88 pontos (B testtel 92 lesz), manuális légvédelmet is megkapta, így már 6km-ről írtja a legyeket.

Oldalmegjelenítési idő: 0.358 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.