Amerikai csatahajók

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31372 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
hát ez csapatfüggö,,lehetsz te bármivel ha rossz csapatba kerülsz vagy jóba de az ellenfelek mégjobbak :pinch:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja reveszlaci által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 10 hónapja #31373 Írta: kg1003
kg1003 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nekem nincs ekkora csónakom így nem adnék tanácsot. De, ma pont együtt hajóztam egy NC-vel. Először együtt hajóztunkpárhuzamosan és lőttünk. (én a Bayernnal). Majd visszafordultunk ugyanazon a nyomon. (kicsit össze is akadtunk :unsure: ) Azután amikor lehetett előbbre menni, beállt szemben az ellennel, és úgy osztotta az észt.Közben csatlakozott hozzánk egy német szörnyeteg és hárman daráltuk az ellenfél fő erőit. (6-7 hajó Gnei, NC, 2Pensacola, Bayern, ARP valami és rombolók) Persze nem csak mi osztottuk az áldás, a többiek is szórták őket más irányból, de a maradék is nekik jutott. A lényeg, a srác az NC-vel hármat süllyesztett és kb. 40% hp maradt benne, annak ellenére, hogy az ellenfél NC-vel 5km-ről lőtték egymást. Gondolom nem először csinálta, bár ő volt a top hajó a csatában.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31374 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Akkor megpróbálom az Amagi/Yamato vonalat felvenni. Bismarck egy csöppett jobban bírja a strapát, habár azzal is ma... nem nagyon bírta, mikor 3-5 hajó lőtte, és ebből 2-3 ca volt HE ammoval...
(25 másodlagos találatot kellett volna, ez összejött 3 csata alatt, 3.-on volt 19 ilyen találatom :unsure: előtte bezzeg adta mint annak a rendje)

Költségek miatt nem aggódok. Van, hogy normál accounttal is kerestem egy 100-ast (100k-t, igen, 100 ezret) yamatoval, csak ne süllyedj és legyen +120k sebzésed meg 1-3 killed, kb 2 medálod meg pár védés foglalás pontod :D

Amagiból kiindulva, olyan 80k sebzés és túlélés esetén vagy 90k + süllyedéssel az ember pluszban jön ki (zászló és festés bónuszokat nem számolva)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja Grievous által.

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31391 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Eleinte ugy 15 körül kell a távolságot tartani, körözni, fordulni ha lehet, tolatni stb. Ha van feléd romboló, vagy CV sosem maradni egyedül, romboló esetén legyen más hajó az ellenfél felé. Csatahajóval nyugodtan lehet tűzpárbajba elegyedni, de be kell dönteni a testet megfelelően. Ha cirkáló kezd HEvel lőni, fordulás és távolodás mig leveszi a tüzelést rólad. Vagy pedig, ha 15 km alatt van (ami valószinű ha téged tud lőni)meglepni egy egy citadellával... :evil:
Több ellenfélnek egyedül sosem menni neki, kivéve ha kis hpsok s egy egy sorozattal merülni fognak. De ha megindulnak a többiek előre, futás utánuk. A lényeg az ha több az ellenfél távolságot tartani, nincs támadás.

Ha van 14 alatt cirkáló, őt ki kell-lehet kapni elég hamar. Mindig lehetőleg azt lőni aki keresztbe áll.

Semmi extra elvárás nincs rajta, normális óvatosság ami elvárható. Ami biztos, torpedótávolság előtt fordulni kell vele... :P
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja leopardusz által.

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #31395 Írta: Olajuwon
Olajuwon válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Annó mikor megvettem az NC-t, teljesen lesokkolt. Az első csatában egy Yamato két szalvóból darabokra szedett. :cheer: Aztán szépen lassan rájöttem, hogy teljesen más tészta, mint a Colorado.

A B-test erősen javallott rá szerintem, különben folyamatosan HP-hátrányban leszel a sok Tirpitz/Bismarck-al szemben. Az oldala elképesztően gyenge (volt, hogy egy Hindenburgtól kaptam citadellát), úgyhogy különösen figyelni kell arra, hogyan helyezkedsz. Az ágyúk viszont nekem nagyon tetszenek, 20 km alatt a T10-es csatahajókat is simán AP-vel lövöm. Én szeretem megtartani vele a tisztes távolságot, de ha úgy alakul, akkor a közeli pofozkodásba is bele lehet menni vele (a légvédelme alapból is elég izmos, úgyhogy én a másodlagosokat húztam rajta).
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja Olajuwon által.

Több
7 éve 10 hónapja #31399 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
én azt nem szeretem az NC-ben, Iowá-ban, hogy hátul 1 löveg van csak, szóval menekülni nem túl jó vele :)
na persze mit szóljon akkor egy Izumo játékos :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.257 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.