Amerikai csatahajók

Több
7 éve 11 hónapja #30555 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

Justice írta: Élvezni fogod nagyon az biztos, olyan gyorsan összejön a Colorado vele,hogy észre sem veszed és viszonylag ritkán akarod majd a monitort kidobni az ablakon, ha vele játszol :))

Hát azért engem kiakasztott jópárszor az NM is, szegény legalább olyan gyors (jobb napjain), mint egy döglött gazella :woohoo: De azért összességében tényleg nem rossz, még ott horgonyoz a kikötőmben az utódja mellett, ami viszont szerintem botrány, abba is hagytam vele egy időre, most a németekkel szelem a habokat B)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 11 hónapja #30557 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

chapo990 írta:

Justice írta: Élvezni fogod nagyon az biztos, olyan gyorsan összejön a Colorado vele,hogy észre sem veszed és viszonylag ritkán akarod majd a monitort kidobni az ablakon, ha vele játszol :))

Hát azért engem kiakasztott jópárszor az NM is, szegény legalább olyan gyors (jobb napjain), mint egy döglött gazella :woohoo: De azért összességében tényleg nem rossz, még ott horgonyoz a kikötőmben az utódja mellett, ami viszont szerintem botrány, abba is hagytam vele egy időre, most a németekkel szelem a habokat B)

Én nagyon szerettem a Coloradót is, tény hogy tök más játékstílus. Én még nem vittem a német BB ágat, de elég jó hajók vannak ott, szerintem t6 felett jobbak az amerikai hajóknál sokkal.

Több
7 éve 11 hónapja #30561 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nekem az amcsi bb-kkel t7-ig igazán a sebességgel volt bajom, meg néha elég pontatlanok voltak az ágyúk, csak mert rng. NC-t nem vettem még meg, majd egyszer, ha lesz kedvem, de előbb inkább Bismarck legyen meg, az nem annyira papír oldalt :evil:

Több
7 éve 11 hónapja #30569 Írta: Justice

Grievous írta: Nekem az amcsi bb-kkel t7-ig igazán a sebességgel volt bajom, meg néha elég pontatlanok voltak az ágyúk, csak mert rng. NC-t nem vettem még meg, majd egyszer, ha lesz kedvem, de előbb inkább Bismarck legyen meg, az nem annyira papír oldalt :evil:

Meg a másodlagos fegyverzete azért vonzóbb a németeknek. Messzebbre hordanak, több is van. Az amcsiknak ezek a 127-es cuccok sokat nem érnek.

Több
7 éve 11 hónapja #30601 Írta: Justice
Szegény Iowa rosszul jött ki a körből. (Az első első citadellám 20-ról egy Hindenburg volt, nem is értem hogy)
Mellékletek:

Több
7 éve 11 hónapja #30627 Írta: Justice

Majdnem öt lett az a négy, csak lelopták a NewMexet, amin 40ezret sebeztem.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Oldalmegjelenítési idő: 0.247 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.