Német cirkálók

Több
8 éve 11 hónapja #8876 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Én úgy vagyok, hogy 7km-ren kívülre mindenre HE, azon belül mindenre AP.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #8885 Írta: Grobari
Grobari válaszolt a következő témában: Német cirkálók

Grievous írta: Köninggel milyen lőszerhasználat a javaslat BB-k ellen? Tegnap 2 Kongora lőttem rá HE-vel, ha volt 1k sebzésem, akkor jó voltam. Mikor meg Ap-ra váltottam ,csak úgy jöttek a 2k-k.

Attól függ hogy tartósan tudod őket lőni vagy nem.
Ap sorozatokat érdemes lőni rájuk ha hosszútávon tudod lőni akkor az AP sorozatok között el lőhetsz pár HE sorozatot is egy két kigyujtás sokat segíthet az AP eső mellett :P (arról nem is beszélve hogy a gyújtásokkal tudod figyelni ha elnyomja a javítóját)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Grobari által.

Több
8 éve 11 hónapja #8886 Írta: Grobari
Grobari válaszolt a következő témában: Német cirkálók

Justice írta: Én úgy vagyok, hogy 7km-ren kívülre mindenre HE, azon belül mindenre AP.

Azzal vigyázni kell mert ha túl erős az ágyúd (pl egy csatahajón) az AP lőszer a kisebb rombolókon simán keresztül megy minimális sebzéssel és akkor ott maradsz a rombolóval kettesben és a torpedóival fogtok hármasozni :)

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #8908 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Grobari,-Jogos az írásod...Ezért én változatlanul HE-lőszert használok mindenkire...A rombolókra,-cirkálókra...Csatahajó esetében is...de ott egy másik módszert is alkalmazok..még pedig azt,hogy szembe fordulva vele "rárontok"..és addig gyújtó lövedékekkel bombázom...ő mivel szembe vagyok vele nem bír totál megsemmisíteni...igy a közelébe érve hirtelen fordulattal a torpedóimat rá küldöm...nem bírja kikerülni...közben persze kapja a HE lövedékeket rendesen...sok esetben ez a taktika bejön...ha egyedül vagy (mint általában)...ez a feltétele annak,hogy életbe maradj...Karlsruhe másra nem jó... ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja VIZIKANDÚR által.

Több
8 éve 11 hónapja #8911 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Mikor a CV kinéz magának, mert viszonylag közel vagy hozzá (20km)

Legalább az AFK Clevet kiszedtem.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #8913 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Német cirkálók

Grievous írta: Köninggel milyen lőszerhasználat a javaslat BB-k ellen? Tegnap 2 Kongora lőttem rá HE-vel, ha volt 1k sebzésem, akkor jó voltam. Mikor meg Ap-ra váltottam ,csak úgy jöttek a 2k-k.

Én tier 5 felett HE/AP váltva ha biztosra tudom löni-be tudom mérni rendesen. De akkor aztán egyszerre tüzelnek az ágyúim. A cirkálók rögtön fordulnak el mikor egy nagyobb salvo betalál meg egy-egy citadella. Aztán kapják a BB-k is ugyanezt a kombinációt. Elég sikeres Königsberg meccseim vannak így. Lehet el sem adom.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja AtuqShaman által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.268 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.