- Köszönetek: 68
Scapa flow "bikája"...látom vagytok egy páran kik előtt nem ismeretlenek ezek a férfiak...PzPuma írta:
Csak egy kicsivel, de nagy lelkű leszek így a piros pontot megosztjuk.Phaser írta: Szerk: Puma megelőzött
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
P.H. Freyer : Halál a tengereken c. (1979) könyve az első II. Világháborús könyvem volt (jó sokáig az egyetlen is), rongyosra olvastam.VIZIKANDÚR írta: Scapa flow "bikája"...látom vagytok egy páran kik előtt nem ismeretlenek ezek a férfiak...
PzPuma,-Nekem is megvolt ez a könyv...(tényleg hol a csudába tettem?)...PzPuma írta:
P.H. Freyer : Halál a tengereken c. (1979) könyve az első II. Világháborús könyvem volt (jó sokáig az egyetlen is), rongyosra olvastam.VIZIKANDÚR írta: Scapa flow "bikája"...látom vagytok egy páran kik előtt nem ismeretlenek ezek a férfiak...
Témánál maradva, lassan megszeretem a Königsberget, nagyon jó köröket mentem ma vele és ráadásul a két duplázó köröm is jól sikerült :
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.