Prémium cirkálók

Több
9 éve 7 hónapja #3730 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Bard9999 írta:

GaiusHun írta: Valakinek van Atago prém cirkálója? Sokan vesznek, lehet róla tudni valamit?

Egyszer már beírtam amit tudok róla, de bemásolom Neked, hogy ne kelljen keresgélni visszafelé.

Atago

T8 cirkáló
Sebesség 35,6
Lőtáv: 15,8 Km
Torpedó hatótáv: 10 Km
Ágyúk: 5 torony, tornyonként 2 db. 203 mm-es
Sebzés: 3300/4700
Légvédelem: 32
Saját vadászgép (3) valamint Deffensive AA fire vagy Hydro acoustic search. Választhatsz melyiket akarod.
Upgradesként 5 modulhely van ahová vehetsz kiegészítőket 125 K credittől 2 millió kreditig.

Nagyon jól lehet keresni vele, viszont drága a lőszer és a javítás is. Tehát ha egy csatában 75 K credit körül keresel, akkor akár mínuszos is lehet a csata.

A hajó mozgékony, jól fordul. Sima harcra vagy torpedózásra is tökéletes.
Én a japán kapitányok képzésére használom inkább.
A Deffensive AA és a saját vadászgép bevetésével ha támadnak egy nagyon erős légvédelmed lesz, hullanak a gépek olyankor. Csak nem szabad őket ellőni idő előtt. Vadászgép van rajta nem spotter, tehát felderítésre alkalmatlan.

Hátránya: Elég lassan fordulnak a tornyok szerintem, ezzel kalkulálni kell.
Jól játszható, nagyon jó kis hajó, de ezen a szinten már nem annyira a credit szerzésre való, inkább képzésre.

Köszönöm a választ, mennyi az átlag kereset vele?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 7 hónapja #3736 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

GaiusHun írta:

Bard9999 írta:

GaiusHun írta: Valakinek van Atago prém cirkálója? Sokan vesznek, lehet róla tudni valamit?

Egyszer már beírtam amit tudok róla, de bemásolom Neked, hogy ne kelljen keresgélni visszafelé.

Atago

T8 cirkáló
Sebesség 35,6
Lőtáv: 15,8 Km
Torpedó hatótáv: 10 Km
Ágyúk: 5 torony, tornyonként 2 db. 203 mm-es
Sebzés: 3300/4700
Légvédelem: 32
Saját vadászgép (3) valamint Deffensive AA fire vagy Hydro acoustic search. Választhatsz melyiket akarod.
Upgradesként 5 modulhely van ahová vehetsz kiegészítőket 125 K credittől 2 millió kreditig.

Nagyon jól lehet keresni vele, viszont drága a lőszer és a javítás is. Tehát ha egy csatában 75 K credit körül keresel, akkor akár mínuszos is lehet a csata.

A hajó mozgékony, jól fordul. Sima harcra vagy torpedózásra is tökéletes.
Én a japán kapitányok képzésére használom inkább.
A Deffensive AA és a saját vadászgép bevetésével ha támadnak egy nagyon erős légvédelmed lesz, hullanak a gépek olyankor. Csak nem szabad őket ellőni idő előtt. Vadászgép van rajta nem spotter, tehát felderítésre alkalmatlan.

Hátránya: Elég lassan fordulnak a tornyok szerintem, ezzel kalkulálni kell.
Jól játszható, nagyon jó kis hajó, de ezen a szinten már nem annyira a credit szerzésre való, inkább képzésre.

Köszönöm a választ, mennyi az átlag kereset vele?

Szívesen. Nekem olyan 100 e és 150 e között, de vedd figyelembe, hogy Coop csatákat játszom és most még prémiummal. Ebből lejön a javítás 70-80 ezer, a haszon a maradék.
A bukott csaták szerintem veszteségesek vele, legyen coop vagy random.

Több
9 éve 7 hónapja #3753 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Hát a videókon 200-300k bevételek futottak, volt ahol 400K prém nélkül. Egy Murmanskal ki lehet termelni 150-200K nettót... szóval az Atago-tól többet várnék mint 100K

Több
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #3756 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

GaiusHun írta: Hát a videókon 200-300k bevételek futottak, volt ahol 400K prém nélkül. Egy Murmanskal ki lehet termelni 150-200K nettót... szóval az Atago-tól többet várnék mint 100K

Gaius, akörül keresek prémmel átlagosan, mint egy 4-s hajóval.
és jóval kevesebbet, mint a Hiryuval...

valószinűleg egy átlagos kört nem tesznek ki, el se küldenek. :) de ezzel 2-300k már esemény számba megy, arra lehet büszkének lenni :)

az a gond, úgy számoljál, hogy kap 10 db 203mm-s ágyút, elfogadható légvédelmet, a Furutaka meg kap ebből 6 db-t. másfélszer akkorát sebez, másfélszer akkora bevételed van bruttóban, ÉS poénnak egy 70k credites javítási költséget...

Wotban a prém tankoknak fele volt a javítása...

Hiryu azért tud jobban pénzt keresni, mert a 70 repülő 23k költség, de a hajó maga megússza jó eséllyel
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja vonKurz által.

Több
9 éve 7 hónapja #3760 Írta: solinari
solinari válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Jacktor írta: Atago épp nincs, de pár napon belül kirakok egy videót amit két szó jellemez: Atlanta, 740k :cheer:
Illetve talán még ma jön egy 500k-s Warspite kör is.

Akkor a 632K-s Atlanta körömmel elmegyek zabot hegyezni....

Több
9 éve 7 hónapja #3767 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Videó nincs ? :blush:

Most akkor jó az Atlanta, vagy nem ?
Csak a 11 km - es lőtáv miatt kérdem ... nem karcsú egy kicsit ?

Oldalmegjelenítési idő: 0.278 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.