- Köszönetek: 1328
Bard9999 írta:
GaiusHun írta: Valakinek van Atago prém cirkálója? Sokan vesznek, lehet róla tudni valamit?
Egyszer már beírtam amit tudok róla, de bemásolom Neked, hogy ne kelljen keresgélni visszafelé.
Atago
T8 cirkáló
Sebesség 35,6
Lőtáv: 15,8 Km
Torpedó hatótáv: 10 Km
Ágyúk: 5 torony, tornyonként 2 db. 203 mm-es
Sebzés: 3300/4700
Légvédelem: 32
Saját vadászgép (3) valamint Deffensive AA fire vagy Hydro acoustic search. Választhatsz melyiket akarod.
Upgradesként 5 modulhely van ahová vehetsz kiegészítőket 125 K credittől 2 millió kreditig.
Nagyon jól lehet keresni vele, viszont drága a lőszer és a javítás is. Tehát ha egy csatában 75 K credit körül keresel, akkor akár mínuszos is lehet a csata.
A hajó mozgékony, jól fordul. Sima harcra vagy torpedózásra is tökéletes.
Én a japán kapitányok képzésére használom inkább.
A Deffensive AA és a saját vadászgép bevetésével ha támadnak egy nagyon erős légvédelmed lesz, hullanak a gépek olyankor. Csak nem szabad őket ellőni idő előtt. Vadászgép van rajta nem spotter, tehát felderítésre alkalmatlan.
Hátránya: Elég lassan fordulnak a tornyok szerintem, ezzel kalkulálni kell.
Jól játszható, nagyon jó kis hajó, de ezen a szinten már nem annyira a credit szerzésre való, inkább képzésre.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
GaiusHun írta:
Bard9999 írta:
GaiusHun írta: Valakinek van Atago prém cirkálója? Sokan vesznek, lehet róla tudni valamit?
Egyszer már beírtam amit tudok róla, de bemásolom Neked, hogy ne kelljen keresgélni visszafelé.
Atago
T8 cirkáló
Sebesség 35,6
Lőtáv: 15,8 Km
Torpedó hatótáv: 10 Km
Ágyúk: 5 torony, tornyonként 2 db. 203 mm-es
Sebzés: 3300/4700
Légvédelem: 32
Saját vadászgép (3) valamint Deffensive AA fire vagy Hydro acoustic search. Választhatsz melyiket akarod.
Upgradesként 5 modulhely van ahová vehetsz kiegészítőket 125 K credittől 2 millió kreditig.
Nagyon jól lehet keresni vele, viszont drága a lőszer és a javítás is. Tehát ha egy csatában 75 K credit körül keresel, akkor akár mínuszos is lehet a csata.
A hajó mozgékony, jól fordul. Sima harcra vagy torpedózásra is tökéletes.
Én a japán kapitányok képzésére használom inkább.
A Deffensive AA és a saját vadászgép bevetésével ha támadnak egy nagyon erős légvédelmed lesz, hullanak a gépek olyankor. Csak nem szabad őket ellőni idő előtt. Vadászgép van rajta nem spotter, tehát felderítésre alkalmatlan.
Hátránya: Elég lassan fordulnak a tornyok szerintem, ezzel kalkulálni kell.
Jól játszható, nagyon jó kis hajó, de ezen a szinten már nem annyira a credit szerzésre való, inkább képzésre.
Köszönöm a választ, mennyi az átlag kereset vele?
GaiusHun írta: Hát a videókon 200-300k bevételek futottak, volt ahol 400K prém nélkül. Egy Murmanskal ki lehet termelni 150-200K nettót... szóval az Atago-tól többet várnék mint 100K
Akkor a 632K-s Atlanta körömmel elmegyek zabot hegyezni....Jacktor írta: Atago épp nincs, de pár napon belül kirakok egy videót amit két szó jellemez: Atlanta, 740k
Illetve talán még ma jön egy 500k-s Warspite kör is.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.