Amerikai cirkálók

Több
9 éve 1 hete #18829 Írta: Weis
Weis válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
A Tier 10 nem vonz. Kb 2év és 5 agybaj lenne. Inkább csak jól érezném magam játék közben, Arra meg ahogy tapasztalom a tier 5-6 a legjobb. Minekaze, Cleveland, New Mexico, Königsberg. Grindolás miatt nem fogok húzni egy szenvedő ágat. Maradok a Fun hajóknál.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hete #18831 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
értem.
engem a "csúcsragadozók" azért vonzanak, bár két évet 5 agybajjal én sem szándozom vele eltölteni :)

Több
9 éve 1 hete #18834 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

Weis írta: A Tier 10 nem vonz. Kb 2év és 5 agybaj lenne. Inkább csak jól érezném magam játék közben, Arra meg ahogy tapasztalom a tier 5-6 a legjobb. Minekaze, Cleveland, New Mexico, Königsberg. Grindolás miatt nem fogok húzni egy szenvedő ágat. Maradok a Fun hajóknál.

engem alapvetően bosszantanak a balfék játékosok. ez már egy erősen szalonképesített kifejezés :)
ami ennél is jobban bosszant, amit nagyon tragikusan veszek, ha az alacsony tieres hajók kiteszik a lelkuket, de hiába, mert a 2-3 top tier hajó idiota...

egyetlen megoldás van csak ennek kikuszobolésére, ha 1. en is top tier hajo vagyok.
2. tudok jatszani :)

utobbit gyakorolja az ember, elobbire meg torekedni kell, mert tul kenyelmes masra fogni a balszerencset...

ui, a Baltimore-rol amit irnak, hogy nincs legvedelme 9-10 repulok ellen, az baromsag. 10 az maceras, de sajat tierben durvan tud bosszantani barmilyen cv-t...

ui2, nagyon kemény hajo, cirkaloval rendkivul kellemetlen ellenfel tud lenni... nemtom miert van ennyire xar statja, meglatom ha odaig erek...
a Des Moines viszont messzire nem tud loni, allitolag az is olyan muholdlovo cucc mint a cleveland, csak eppen tier10-ben 16-18km-re illene loni...

szal nem felek tole, hogy a Baltimore feltunoen xar lenne a DM-hez kepest, nyilvan ha odaerek majd kiderul :)

Több
9 éve 1 hete #18847 Írta: humorpalanta
humorpalanta válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Még egy kicsit régebben játszottam az Omahával, jelenleg a New Orleansnál tartok, de tényleg nagyon bitang egy hajó. Meg is őriztem egy-két játéknak a képét, mert őrületes, hogy mit lehet vele leművelni.
Most, hogy végre lehet regisztrálni erre az oldalra, gondoltam meg is osztom veletek. :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 1 hete #18854 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
eu.wargaming.net/shop/wows/specials/3143/

Atlanta milyen vas az Atagohoz képest?

Több
9 éve 1 hete #18860 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

pkrusi írta: eu.wargaming.net/shop/wows/specials/3143/

Atlanta milyen vas az Atagohoz képest?

Részemről mint a lovasszekér a Mercedeshez :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Oldalmegjelenítési idő: 0.248 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.