Amerikai cirkálók

Több
9 éve 2 hete #18707 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
abbol a 3500-bol szepen vehetsz majd egy masodik honapra premet.
meg folyton kellenek a felszereles fel le pakolasara is.
ja, meg lehet ugy dontesz, ha mondjuk nincs kedved egy 9-10 s hajonak ahol esetleg 60-80k xp-t kellene hatodik erzek nelkul vegigtolni, hogy nem sok az 500 arany egy atkepzesre...

mondjuk pont a free xp-ert atvaltas szerintem kimondottan nem eri meg...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo, BigaC

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #18717 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

Andrej72 írta: Ma reggel úgy döntöttem, hogy akármilyen fájdalmas is, rágyúrok a Clevelandre, mert mégsem járja, hogy az egyik legjobb cirkáló hiányozzon a gyűjteményemből. ;) Az Omaha nem a kedvencem, de kénytelen leszek végig grindolni. :unsure: Kíváncsi vagyok nagyon a Cleveland kiváló AA képességeire.

Hm... éppen most néztem meg alaposabban, hogy az Omahanak is 14,8 km a növelt lőtávja, mint a Murmansknak. Ha jól emlékszem ez korábban valami 12,7 km volt, amit akkoriban furcsállottam is. Úgy látszik, hogy valamelyik patch változtatott ezen. Így talán már nem is annyira gáz az Omaha. :cheer:

Saját tierben a Clevland még mindig sztem a legjobb választás. AA-ra húzva sem veszed észre a tüzérségi skillek hiányát, viszont magasabb top tierben sok esetben csak az AA táp tud jó eredményhez segíteni!;)
Egy közepes tierű AA szörnyet lehet belőle csinálni. A 4/2-es AA skillel 78-as AA képessége lesz tier 6 ban!;)

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #18721 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Az Omaha meg szte op a tierjében, nem értem miért ódzkodsz tőle :unsure: Én pl még azért nem vettem meg a Cleavet, mert annyira bejön az Omaha, meg annyira jól hozza a creditet... Cseppet se félj tőle, remek hajó.
Engem pont az aggaszt, hogy vajon a Cleaveland is hasonlatos lesze hozzá., sebez-e s keres-e megfelelően.. ;)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete leopardusz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 2 hete #18722 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

vonKurz írta:
meg akarod tartani orokre, vagy mesz vele 60 meccset, es megveszed a Baltimoret ?

nem sok jót mondanak a Baltimore-ról...
forum.worldofwarships.com/index.php?/top...ltimore-dont-bother/

a Des Moines-ig pedig jó lenne eljutni.

Több
9 éve 2 hete #18809 Írta: Weis
Weis válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Érdekes egy hajó ez a Pensacola. Osztja a citadellákat, hogy öröm nézni. 12-14 is összejön vele. Tök szuper (lenne) ,de ezzel is kapom a legtöbbet. Szinte minden meccs úgy kezdődik, hogy ugrik a 3/4 HP-m.
Aztán a csata végéig bujkálhatok, mert mindennek egy lövés vagyok. Pedig próbálok nem ész nélkül kimenni mindenki elé. Legutóbb max 20 fokos szögben kaptam hátulról az oldalpáncélon keresztül fullos sebzést.

Több
9 éve 1 hete #18827 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

Weis írta: Érdekes egy hajó ez a Pensacola. Osztja a citadellákat, hogy öröm nézni. 12-14 is összejön vele. Tök szuper (lenne) ,de ezzel is kapom a legtöbbet. Szinte minden meccs úgy kezdődik, hogy ugrik a 3/4 HP-m.
Aztán a csata végéig bujkálhatok, mert mindennek egy lövés vagyok. Pedig próbálok nem ész nélkül kimenni mindenki elé. Legutóbb max 20 fokos szögben kaptam hátulról az oldalpáncélon keresztül fullos sebzést.

Sajnos ezzel együtt kell élni, de igazából ez minden cirkálóra igaz lesz a Cleveland után. A következő tier-ek páncélja is csak kicsit javul, de sokkal nagyobb sebzést is be lehet kapni. A New Orleans páncélja sem sokkal jobb, és lövegei sem jobbak, sőt talán nekem kicsit rosszabbak is (elrendezés, -1 cső), egyedül a concealmentje nagyon jó, ami a Pensacola nagyon rossz mutatói után felüdülés.
Én ezek miatt ráraktam a HP javító skillt, a kapott 7x400 HP a Pensánál párszor megmentett.
Rudder shift upgrade, long range incoming indicator skill kötelező felszerelés rá, mert amúgy a bővítéssel pláne nagyon fordulékony. Közelre ritkán érdemes menni vele, mert alacsonyabb HP-n bizony még egy ügyes romboló is ki tud szedni.
Egyébként fordulékonyságával és ha nagyon intenzíven manőverezel, az erősebb ellenfél számára idegesítően sokáig ki lehet húzni, és ezalatt (a tűzgyorsasága nem rossz) jó sok sebzést be lehet vinni. Égetésre sem rossz, csatahajókat lőtáv határán nagyon meg lehet szivatni, ha egyedül találod őket/téged nem zargat más.
Én 225-öt mentem vele és alapvetően nagyon megkedveltem, mert tierjében a pontos lövegei miatt elég jó hajó. Egy ideig nagyon jó köröket mentem vele, sok damage és kill. Aztán ahogy egyre többször rakott +1,+2 tier hajók közé, a Pensacola nem egy életbiztosítás, le is mentek vele a mutatóim. Nem egyszer láttam, sőt okoztam rajtuk pl. Colorado-val devastating strike-ot, akár a játék elején. Hamar észreveszik, sérülékeny, sok csatahajó is ki fogja próbálni a spotter plane-es célzást rajtunk. (Ezért is létfontosságú a LR incoming indicator)
Nem adtam el, mert szívemhez nőtt, főleg mióta megvan a New Orleans, ami kérdésessé tette számomra az egész amerikai vonalat. Tier 7 felett sokkal jobbak a japán és német cirkálók. Bár a radar fogyóeszköz kicsit megint élvezetesebbé tette a játékot, a NO-ra már rá lehet rakni, és ha ügyesen használod (+a csapat is odateszi magát), 2 radar fogyóeszköz = -2 ellenséges romboló. Ha kill-ben és sebzésben nem is remekel az ember, a győzelemhez hozzájárulhat, alacsony concealmentjével lopakodik ha tud és radarozik a csapatnak.
A Baltimore-t szidják mint a bokrot (chat-ben is sokszor látom), egyedül talán a Des Moines-ért éri meg a szenvedés.
Visszatérve a Pensacolára, játssz vele jó sokat, és élvezd ki, hogy főleg hasonló tier MM esetén többször alakíthatod a csata sorsát. :) A magasabb tierű utódjaival ez már nehezebb lesz
A New Orleans-al 45% a túlélési átlagom, a Pensacolával 56,9 :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Weis

Oldalmegjelenítési idő: 0.250 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.