- Köszönetek: 1105
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Andrej72 írta: Ma reggel úgy döntöttem, hogy akármilyen fájdalmas is, rágyúrok a Clevelandre, mert mégsem járja, hogy az egyik legjobb cirkáló hiányozzon a gyűjteményemből.
Az Omaha nem a kedvencem, de kénytelen leszek végig grindolni.
Kíváncsi vagyok nagyon a Cleveland kiváló AA képességeire.
Hm... éppen most néztem meg alaposabban, hogy az Omahanak is 14,8 km a növelt lőtávja, mint a Murmansknak. Ha jól emlékszem ez korábban valami 12,7 km volt, amit akkoriban furcsállottam is. Úgy látszik, hogy valamelyik patch változtatott ezen. Így talán már nem is annyira gáz az Omaha.
vonKurz írta:
meg akarod tartani orokre, vagy mesz vele 60 meccset, es megveszed a Baltimoret ?
Weis írta: Érdekes egy hajó ez a Pensacola. Osztja a citadellákat, hogy öröm nézni. 12-14 is összejön vele. Tök szuper (lenne) ,de ezzel is kapom a legtöbbet. Szinte minden meccs úgy kezdődik, hogy ugrik a 3/4 HP-m.
Aztán a csata végéig bujkálhatok, mert mindennek egy lövés vagyok. Pedig próbálok nem ész nélkül kimenni mindenki elé. Legutóbb max 20 fokos szögben kaptam hátulról az oldalpáncélon keresztül fullos sebzést.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.