Amerikai cirkálók

Több
9 éve 6 hónapja #6148 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Pensacola..... egyértelműen gyengébb a zárt bétában tapasztaltakhoz képest. Stock állapotában, skillek nélkül egy Kawachi-nak gyorsabban fordulnak a tornyai, pedig jól tudjuk, ez mit jelent egy cirkálónak. Bakker mire a tornyaim ráfordultak a dd-re, elünt a szigetek között ... pedig az nem kevés idő volt...
A probléma, hogy két Nagato jutott nekem osztályrészül... na meg-még egy-két más. Gyakorlatilag minimal hp tartottam a frontot,--- most már aktívak lesznek a skillek, de vért izzadtam értük. Ez az utolsó skill nélküli csata, és elmondhatom, hogy borzalom ez a hajó stock állapotban... A Cleveland egy álom ehhez képet ... köszönjük WG team .... van egy NASA műhold lövő hatos szinten, meg egy papír csatahajó a hetesben ....

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 6 hónapja #6162 Írta: Smithy87
Smithy87 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Nem olyan rossz az a pensacola. Bár talán a 2.-ik értelmes köröm vele . :dry:
Mellékletek:

Több
9 éve 6 hónapja #6174 Írta: GaiusHun

Smithy87 írta: Nem olyan rossz az a pensacola. Bár talán a 2.-ik értelmes köröm vele . :dry:

Szép meccs volt, gratula. Gondolom fullos a gép :silly:

Több
9 éve 6 hónapja #6178 Írta: Smithy87
Smithy87 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Köszi. Igen fullos meg felszerelt, meg sok skilles kapitány meg minden ami kell. De sajnos mint írtam nem sűrűn lehet értékelhetőt alkotni. :S

Több
9 éve 6 hónapja #6322 Írta: Hattori Hanzo
Hattori Hanzo válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Ezt a szerencsétlen pensacola-t nem bírom leduplázni tegnap óta.Zsinórban a 8-ik vereség,és azt hiszem itt adom fel a játékot.
Ha csak betenném a csatába és kilépnék nagyobb az esélyem,mint vért izzadva hajtanék a győzelemért.De nem,valahogy nem így akarja a játék.Az előbb 19k sebzéssel a harmadik legjobb lettem a vesztes oldalon.

Jó játékot.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SsgSeth

Több
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #6875 Írta: GaiusHun
Az utolsó stock csata, ez követően meglett a fejlesztett test és a plusz 2+ ágyú :evil:
Sajna azért ilyen kevés a sebzés, mert rombikat hajkurásztam a saját béna csatahajóim előtt, mindezt a lassú tornyokkal, horror volt.... utána az ellenséges Carolina fél hp-n lenyomta a mi saját full hp-s Tirpitz csatahajónkat :sick: , úgy-hogy közben én azzal a vacakkal harcoltam a rombik és a csatahajó ellen egyszerre, mindehhez vegyétek hozzá a Pensacola toronyforgási sebességét, ami vicc... szóval reményt nem fel adni, van még képesség ebben a hajóban ... :whistle: .... jahh, a Carolina elsüllyesztettem :evil: volt egy Cleveland is, a kis butus az első sorozat után elszaladt... pedig ha kíséri a Carolinát..... :S

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 hónapja GaiusHun által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.332 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.