- Köszönetek: 2
Körözni kell vele mint ahogy a keselyű teszi a dög fölött,és közben osztani a pofonokat.4 es szintig fel van pumpálva a kapitányi skill,Propulsion Modification 2,és máris kész a halálos kombó.vonKurz írta:
Hattori Hanzo írta: Dehogynem!
Rengeteg nagyarcú Kuma,Phoneix,Omaha-t süllyesztettem el a jó öreg Clev-vel.
BB meg csak hab a tortán.Ha 10km körön belül van akkor vége van,köd ide-oda.
sebezni sebeztem a clevalanddel, 30k xp hiányzott csak a Pensacoláig, és eladtam. tegnapi nap eladtam, megpróbáltam leduplázni 2-3*, aztán eladtam.
mert xar. mert egy semmirevaló hajó, azért.
mert teljesen máshogy lő mint az összes többi, és ha megtanulom használni, akkor onnantól minden mással lövök mellé...
30k xp nem sok, majd összedobom free xp-ből idővel, az nem probléma.
de menni még 10-20 meccset ezzel a lassú papír jószággal, hogy lövök egy meccsen 3-400-t, aztán 50 se találl belőle, no ez nem nekem való, nem az én idegeimre van a Cleveland méretezve...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
James Onedin írta: Voltak itt nézet eltérések a Cleveland-ről.Szerintem még lehet vele csodát tenni,bár lehet hogy szerencse is kell hozzá.De nekem az az érzésem mintha jóval könnyebben gyújtaná az ellenfelet,mint a többi cirkáló.A lövedék útja az tényleg rossz,de lehet vele szép köröket menni.
Pesze,van egy bizonyos távolság az fölött már nem érdemes tüzelni vele,de tényleg úgy érzem hogy könnyebben gyújt mint a többi.vonKurz írta:
James Onedin írta: Voltak itt nézet eltérések a Cleveland-ről.Szerintem még lehet vele csodát tenni,bár lehet hogy szerencse is kell hozzá.De nekem az az érzésem mintha jóval könnyebben gyújtaná az ellenfelet,mint a többi cirkáló.A lövedék útja az tényleg rossz,de lehet vele szép köröket menni.
a DPM-ből adódóan, ha valaki nekimegy egy szigetnek, és megáll, egy Cleveland ledarálja mielőtt észrevenné mi történt.
de ha a logika azt mondja papír hajók esetében, hogy jobb messziről osztani az észt mint közelről, akkor csak oda jutunk, hogy egy Aoba ágyúja 15km-ról jóval nagyobb kárt tud mozgó cikázó másik cirkálóban, akár Clevalandban tenni, mint egy másik Cleve...
szóval most nem nagyon van mivel összehasonlítani, csak az aobával, és szerintem az jobb.
majd ha lesz német/angol/francia, akkor rangsoroljuk melyik helyen van pontosan
James Onedin írta: Pesze,van egy bizonyos távolság az fölött már nem érdemes tüzelni vele,de tényleg úgy érzem hogy könnyebben gyújt mint a többi.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.