Amerikai cirkálók

Több
9 éve 6 hónapja #5961 Írta: Hattori Hanzo
Hattori Hanzo válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

stevedoki írta: Nem vagyok kiugróan jó játékos, csak átlagos. De a Cleveland baromira nem megy. Ez nem így volt OBT-ben, ott azért fordult ez a hajó, és nem tartott fél évig, míg a lövedék odaért a célhoz. Jelenleg távolra puffogtatni vele értelmetlen, sírva röhögnek az ellenfelek míg kikerülik a lövedéket, és piszkosul érzékeny a hajó első harmadánál AP találatra. Egy határ sz.. ez a hajó, csak az vigasztal, hogy a Kawachi-nál azért mégis jobb. De ott csak 9000TP-t kell össze izzadni, míg itt 70000-et! Ezt a WG túltolta szerintem.

Érdekes hogy ilyen piszok jó játékos mint te,ne menjen neked a Clev-vel.
Jó magam nagyon trén játszom,de ez a csónak nálam nagyon bejött.
Kill rátám szar,de a sebzésem 52k átlagban jónak érzem.
Valamiért nagyon megjön az önbizalmam ebben a hajóban.
De a Pensacola,na az már más tészta.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 6 hónapja #5968 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Nekem is az a véleményem, hogy a Cleveland ebben a formában annyit sem ér, mint a fém, amiből készítették, hulladék vas árában.

Több
9 éve 6 hónapja #5972 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Srácok, a Cleveland nagyon is op hajó. Sokszor írtuk, a Cleveland esetében nagyon fontos a kapitányi skillek kifehéredése, ami dob a toronyforgáson, hatodik érzék, lövedék becsapódás jelző, tűzoltás. Ezek mind fontos tényezők.
Sokszor már érzésből tüzelsz, számolva a magas röppályával, távolsággal. Nem egyszer a teljes kilőtt sorozatom ült cirkálón vagy csatahajón. Az pedig 3-4 avagy 5K sebzés. A csatahajók gyulladnak, a cirkálók is, miközben akkora sebzést kapnak amitől szédelegnek. Sokszor írtuk, ha másik Clevelandot látsz, időnként adj neki AP-t is, fogalmazzunk úgy 30%AP és 70% HEAT.
Rápakoltam a fordulást segítő modult is, ha támadok akkor beforgatva-oldalazva haladok előre, ha nagyon közeledek /12-10km/, akkor fordulás, és hátoldalas tüzelés. Ha lehet ne mutasd az oldalad, mert akkora citadellát kapsz, hogy azon veszed észre magad, töredék hp-val menekülsz. Soha ne menj egy csatahajó közelébe, 10 km belül, már ha tüzel nem lesz időd reagálni, max a mentőövet dobálni a legénységnek.

Több
9 éve 6 hónapja #5973 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

Hattori Hanzo írta:

stevedoki írta: Nem vagyok kiugróan jó játékos, csak átlagos. De a Cleveland baromira nem megy. Ez nem így volt OBT-ben, ott azért fordult ez a hajó, és nem tartott fél évig, míg a lövedék odaért a célhoz. Jelenleg távolra puffogtatni vele értelmetlen, sírva röhögnek az ellenfelek míg kikerülik a lövedéket, és piszkosul érzékeny a hajó első harmadánál AP találatra. Egy határ sz.. ez a hajó, csak az vigasztal, hogy a Kawachi-nál azért mégis jobb. De ott csak 9000TP-t kell össze izzadni, míg itt 70000-et! Ezt a WG túltolta szerintem.

Érdekes hogy ilyen piszok jó játékos mint te,ne menjen neked a Clev-vel.
Jó magam nagyon trén játszom,de ez a csónak nálam nagyon bejött.
Kill rátám szar,de a sebzésem 52k átlagban jónak érzem.
Valamiért nagyon megjön az önbizalmam ebben a hajóban.
De a Pensacola,na az már más tészta.

A Pensacola is jó lesz, fullosan, működő kapitányi skillekkel. Ennyi... sajnos az AP nerf ennek a hajónak ártott a legjobban....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SsgSeth

Több
9 éve 6 hónapja #5985 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Akkor akinek jól megy Clev-el, segítsen legyenszíves! Pontosan milyen felszerelések és kapitányi képzettségel játszik vele? Egy print screen jó lenne. Nagyon megköszönöm előre is. Baromira nem megy, de tényleg. Ez az első 6.-os hajóm, de nem hinném, hogy ennek köze lenne hozzá.

Több
9 éve 6 hónapja #5986 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Nekem is ez volt az első Tier VI, ha jól emlékszem. Van már vele 82 csatám, de még mindig nagyon messze a vége.

Kínomban kiszenvedtem a Furutaka-val az Aoba-t. Azt kell mondjam, megérte. Sokkal nyugodtabban lehet azzal játszani, mint a Cleveland-l. Igaz, a japán cirkálóval még csak 10 csatát mentem, nincs is még olyan eredményem mint az USA párjával, de az az érzés, mikor látod és tudod is, hová fog becsapódni a lövedék, szerintem megfizethetetlen. Már majdnem annyira pontos, hogy a birka DD-s, aki elfelejt manőverezni csata közben, el dönthetem, hogy az elejét, vagy a végét lőjem az Aoba ágyújával. A Cleveland-nál meg... mindegy, csak 100 lövésből találjon már 1-2 db.

Oldalmegjelenítési idő: 0.291 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.