Amerikai cirkálók

Több
9 éve 6 hónapja #5996 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

stevedoki írta: Akkor akinek jól megy Clev-el, segítsen legyenszíves! Pontosan milyen felszerelések és kapitányi képzettségel játszik vele? Egy print screen jó lenne. Nagyon megköszönöm előre is. Baromira nem megy, de tényleg. Ez az első 6.-os hajóm, de nem hinném, hogy ennek köze lenne hozzá.

Tegnap én dobtam fel a témát.Nekem sem megy annyira vele,de azért szeretem mert szerintem sokkal könnyebben felgyújtja az ellenfelet mint a az eddigi cirkálóim.Japán ágon a 7-es szinten vagyok.Próbáljatok arra törekedni hogy ne az első vonalban legyetek,támogassatok csatahajót stb.Biztosan sokan harcoltatok már ellene is,okádja a tüzet,és ez nagyon kellemetlen tud lenni.A lövedék pályája tényleg nevetséges,ezen nem vitatkozom.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 6 hónapja #5998 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Pedig nem rossz a Cleve, bár ő volt az első CR-em ahol megtapasztaltam mennyire rossz ha kilőnek 1-2 ágyútornyot. Tegnapi meccsen az első kettőmet szedték le, utána már nem voltam nagy kihívás az ellenfeleknek, igaz addig sem.
Ami nagy előnye, az a tűzgyorsasága szerintem, az első salvo még be sem csapódott, már a levegőben a második...emiatt van részben szerintem hogy könnyebben gyújtja fel az ellenfeleket. Más kérdés hogy volt olyan csatám ahol csak HE-vel mentem, és 82 találatból 1 tűz, 272 sebzéssel. Ennyit az rng-ről.

Több
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #6000 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Itt egy Cleveland,ezt csinálta vele a társam,én a Coloradoval voltam.Gyakorlatilag ő nyerte meg a csatát.A kép annyira friss,hogy még süt. :)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 hónapja James Onedin által.

Több
9 éve 6 hónapja #6008 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Ezért sem szeretem szegény Cleveland-t, 760 lövésből 70 találat. Igaz második lettem a pontszerzésben, de azért ez akkor sem tetszik.

Több
9 éve 6 hónapja - 9 éve 6 hónapja #6011 Írta: Hattori Hanzo
Hattori Hanzo válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Ezt még akkor mentem,mikor lejárt aznap a prémem.

Legtöbbször azt szoktam alkalmazni,ha tehetem kigyújtom az ellen csatahajóját és mikor eloltja,újból felgyújtom.Amíg ég,addig lehet a mellette lévőt is zargatni és így két helyről dől a sebzés.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 6 hónapja Hattori Hanzo által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 6 hónapja #6013 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

Felhivom a figyelmet a vesztes csapat elsöjére. Ugy szedte szét a New Mexicot fél hpröl hogy csak a fél hpját vesztette el. Kigyujtott elotom megint kigyujt.Utálatos ellenfél.
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.429 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.