Amerikai cirkálók

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #3790 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Mégis megvettem ezt a Pensacolat, okés még félig stock, meg ilyesmi, de ezt akkor is nagyon gyengének érzem. Az ap lövedéke egyszerűen semmit sem sebez, rombolóra lőttem, akkor adott normális sebzést. Nem lehet, hogy el van cseszve ennek a 203mm-esnek az ap átütése? Már tök 1-edül rak be 7-esként t5-ösök közé, de hiába, egy murmansk kivégez csont nélkül. Fele sincs az átlagsebzésem, mint az előtte levő cirkálókkal, minden maxot sebez bele, semmi páncélja sincs, asszem ebből eladás lesz, ezzel nem lehet játszani.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja Krisztian által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 8 hónapja #3800 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Szerintem nincs elcseszve a pensacola ap átütése, nem egy japán cirkáló de lehet vele boldogulni, nekem jobban bejött(jobb köröket mentem vele) mint a cleveland.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 8 hónapja #3872 Írta: Krisztian
A fejlesztett test ég és föld, ezzel kicsit jobban viseli a találatokat, nemsoká meg lesz rá az ágyú is. Eddig olyan közepes köröket mentem saját mércével, végül is el lehet ezzel bohóckodni. Meg még gyakorolnom kell a salvoból kifordulást, néha sikerül benyelni oldalról, nah az nem tesz jót neki. Atagonak vagy minek adtam 3 salvobol 3 citadellát, hát nem volt boldog. ;)

Több
9 éve 8 hónapja #3931 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Ma 2. meccsem Omahaval (ágyút lecseréltem)

Ahhoz képest, hogy csak úgy random dobtam le a torpedókat, 2 talált :whistle: (Wyo jött a sziget mögül, a jelzéstől eltérő irányba indítottam a torpedókat, belefordult) Isokaze épp capelt, de nekem csak 6k hp-m maradt. Így problémás lett volna harcolni ellene (ugye torps + kisebb spot range)

Több
9 éve 8 hónapja #3946 Írta: Patrik ex
Patrik ex válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Sziasztok :)

5 perce vettem meg a pensacolára a b hajó testet. Sokkal mutatósabb, főleg a plusz ágyúk tetszenek. :) Mennyire fog javulni ha megveszem még rá a jobb lövegeket is?

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #3957 Írta: Krisztian
Lényegesen gyorsabban forog, annyi. Viszont iszonyat papír, már csak csatahajókkal megyek. Persze folyamatosan nooboznak, mert nem rohanok előre, igaz így legalább néha tudok védeni valakit. Bár elébb is mentem egy csatahajóval, jött 1 szem cirkáló, azonnal lefordult a kötelékről, őt meg telibe kapta a hordozó repülőraja mert ugye 5km-rel arrébb sokkal nagyobb biztonságban van, gyak. lövés nélküli csata volt az is. Elébb beleszaladtam egy nagatoba, sziget mögül jött ki, 7 találattól mentem a kikötőbe, belémverte a maxot az összes találata. Clevelandel van 46K átlagom, ezzel 28K. Oké lassabban is lő, de rengeteg a pár lövéses csatám, kikapkodnak azonnal, pedig a Cleveland sem egy páncélbajnok. Néha vannak jó pillanatok, tegnap pl. láttam vele yamato-t vagy mit, velünk volt, mondjuk kvázi semmit nem csinált, gondolom drága a javítási költség. Az pl. egy egész emberes csata volt, pedig tök 1-edül voltam 7-essel.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja Krisztian által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.