- Köszönetek: 1328
Sith7 írta: Pensacola - t érdemes megvenni ?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Nekem van Murmansk és Omaha is.Az Omahát először eladtam a Cleveland miatt.De utána visszavettem mert jónak találtam.Nekem az Omahával,második fedélzettel jobban megy mint a Murmansk-kal.Meg kockáztatom hogy prémium fiók mellé jelenleg felesleges meg venni a Murmanskot.De ez változhat a későbbiekben a nerfek és buffok miatt.És esetleg,a Wot-ból ki indulva,ki is vehetik a Murmanskot a shop-ból.EZ csak az én véleményem,mások lehet hogy másképp látják.Én nem igazán tudok a Murmanskkal több pénzt keresni...vonKurz írta: a Murmansk egy Omaha koppintas ugye, pénzben mennyivel lehet többet keresni vele ?
nekem Omahaval az van mindig, hogy odamegyek egybol a surube, aztan meghalok mielott tennek valamit az asztalra
ha meglenne a negyes cucc, hogy +20% lotav, szerintem az Omaha nagyon nagyon durva kis joszag lenne...
egyébként nemtom mennyire jó a Cleveland, most minden lóvét elvisznek az anyahajókde azt néztem, hogy ő az utolsó 150mm-s ágyús hajó, őt lehet javítani kapitányi skillekkel - tűzgyorsasagág lőtáv...
Cleveland után szokatlan de használható jo hajó. Itt már van értelme Ap-t tölteni többször a kaliber miatt.SsgSeth írta: Némi Free xp felhasználásával megvan az emelt lőtávolság így már használhatóbb a Pensacola remélem ha a kapitány is újra teljesen használja a skilljeit még jobb lesz viszont a lassú töltést nagyon szokni kell. Pláne a Cleveland után. Illetve hogy a Montana egy lövéssel szemből kikap
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.