Amerikai cirkálók

Több
9 éve 7 hónapja #4352 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

Sith7 írta: Pensacola - t érdemes megvenni ?

Igen, nagyon szerettem. Az amcsi cirkálókat a Pepsi Cola-ig ismertem meg a zárt bétában, papír mint a Cleveland, lassabban tüzelsz, de ha betalálsz megérzik, nagyon is. Nagyobb lőtávolsággal rendelkezik. Ez a hajó is távolsági harcos. B)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 7 hónapja #4389 Írta: SsgSeth
SsgSeth válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Eddig nekem a Clevland után a Pensacola rémálom lassan lő mondjuk pontosabb a lőtáv nagyon rövid, de még összesen 4 csata van benne. Alapon a Clevlandet sem szerettem de ez most rosszabbnak tűnik.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7

Több
9 éve 7 hónapja #4394 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
a Murmansk egy Omaha koppintas ugye, pénzben mennyivel lehet többet keresni vele ?
nekem Omahaval az van mindig, hogy odamegyek egybol a surube, aztan meghalok mielott tennek valamit az asztalra :P

ha meglenne a negyes cucc, hogy +20% lotav, szerintem az Omaha nagyon nagyon durva kis joszag lenne...

egyébként nemtom mennyire jó a Cleveland, most minden lóvét elvisznek az anyahajók :D de azt néztem, hogy ő az utolsó 150mm-s ágyús hajó, őt lehet javítani kapitányi skillekkel - tűzgyorsasagág lőtáv...

Több
9 éve 7 hónapja - 9 éve 7 hónapja #4411 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

vonKurz írta: a Murmansk egy Omaha koppintas ugye, pénzben mennyivel lehet többet keresni vele ?
nekem Omahaval az van mindig, hogy odamegyek egybol a surube, aztan meghalok mielott tennek valamit az asztalra :P

ha meglenne a negyes cucc, hogy +20% lotav, szerintem az Omaha nagyon nagyon durva kis joszag lenne...

egyébként nemtom mennyire jó a Cleveland, most minden lóvét elvisznek az anyahajók :D de azt néztem, hogy ő az utolsó 150mm-s ágyús hajó, őt lehet javítani kapitányi skillekkel - tűzgyorsasagág lőtáv...

Nekem van Murmansk és Omaha is.Az Omahát először eladtam a Cleveland miatt.De utána visszavettem mert jónak találtam.Nekem az Omahával,második fedélzettel jobban megy mint a Murmansk-kal.Meg kockáztatom hogy prémium fiók mellé jelenleg felesleges meg venni a Murmanskot.De ez változhat a későbbiekben a nerfek és buffok miatt.És esetleg,a Wot-ból ki indulva,ki is vehetik a Murmanskot a shop-ból.EZ csak az én véleményem,mások lehet hogy másképp látják.Én nem igazán tudok a Murmanskkal több pénzt keresni...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 7 hónapja James Onedin által.

Több
9 éve 7 hónapja #4416 Írta: SsgSeth
SsgSeth válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Némi Free xp felhasználásával megvan az emelt lőtávolság így már használhatóbb a Pensacola remélem ha a kapitány is újra teljesen használja a skilljeit még jobb lesz viszont a lassú töltést nagyon szokni kell. Pláne a Cleveland után. Illetve hogy a Montana egy lövéssel szemből kikap :D

Több
9 éve 7 hónapja #4428 Írta: solinari
solinari válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

SsgSeth írta: Némi Free xp felhasználásával megvan az emelt lőtávolság így már használhatóbb a Pensacola remélem ha a kapitány is újra teljesen használja a skilljeit még jobb lesz viszont a lassú töltést nagyon szokni kell. Pláne a Cleveland után. Illetve hogy a Montana egy lövéssel szemből kikap :D

Cleveland után szokatlan de használható jo hajó. Itt már van értelme Ap-t tölteni többször a kaliber miatt.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SsgSeth

Oldalmegjelenítési idő: 0.251 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.