Amerikai cirkálók

Több
9 éve 7 hónapja #4451 Írta: SsgSeth
SsgSeth válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Na igen viszont mint mondtam a 10 esek eléggé megkeserítik az ember életét, emellett 2 napja a csak az Islands of ice pályára tesz be ami megint csak szívás. :D
De majd csak túlélem.
Viszont délelőttönként borzasztó kevesen vannak.:(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 7 hónapja #4688 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
PepsiCola, jövőőőőők :woohoo: azt hiszem NASA ágyú ide vagy oda, lehet megtartom majd a hatos szintű bajnokságokra :lol: a Cleveland még nerfelve is halálos dög :cheer:

Mellékletek:

Több
9 éve 7 hónapja #4689 Írta: GaiusHun
Újabb Cleveland :woohoo: mert bezony 9. tierben is megállja a helyét, még egy Iowa-t is püföltem, a másik Iowa-val harcolt, én meg az agyára mentem :lol:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SsgSeth

Több
9 éve 7 hónapja #4840 Írta: BAGETT
BAGETT válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

solinari írta:

SsgSeth írta: Némi Free xp felhasználásával megvan az emelt lőtávolság így már használhatóbb a Pensacola remélem ha a kapitány is újra teljesen használja a skilljeit még jobb lesz viszont a lassú töltést nagyon szokni kell. Pláne a Cleveland után. Illetve hogy a Montana egy lövéssel szemből kikap :D

Cleveland után szokatlan de használható jo hajó. Itt már van értelme Ap-t tölteni többször a kaliber miatt.

Tegnap vettem meg, én is megvettem az emelt lőtávot, de ez így is nagyon szar. Egyszerűen nem tudok csinálni vele semmit. Olyan lassan forognak a tornyok, hogy ha a hajóval fordulok lemaradnak. Ráadásul folyamatos tier 9-10.

Több
9 éve 7 hónapja #4956 Írta: GaiusHun
Nálam is eljött a pillanat amikor elbúcsúzom a Cleveland-től, tervezem a visszavásárlást, de képeznem kell rá egy kapitányt, és erre a célra egy Omaha lesz beizzítva.
A Pensacola már futott pár kört, sajna ez is fullosan lesz az igazi, a kapitánynak is kell a fejlesztési pont. Szóval stock állapotban izzadós lesz a gép :S A zárt bétában szerettem, most sem lesz másképpen B)
Na de, ilyen körök miatt imádtam ezt az állatot :evil: lásd Cleveland :whistle:

Mellékletek:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 7 hónapja #4969 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Röhej ez a stock Pensacola. A Cleveland 1v1-ben szétszedi miden erölködés nélkül :sick:

Oldalmegjelenítési idő: 0.262 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.