Amerikai cirkálók

Több
9 éve 8 hónapja #4123 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Szép körök! Pont Omaha segítség kellene. Mint pl: - mennyire agresszív játékot igényel? - AP, HE változtatása (én a cirkálókra AP, a csatahajókra elsőnek HE, aztán AP combokat használok. vélemény?) - Modulok fejlesztési sorrendje.

Előre is köszi a válaszokat!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 8 hónapja #4128 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Omaha? Nagy kedvenc. :)

Kifejlesztettem, eladtam, megbántam, visszavettem, azóta feszültség levezető, meg credit farmoló.

Menjünk sorban:

Agresszivitás. NAGYON agresszíven játszom vele. Ütök-vágok mindenkit, akit csak elérek. Félelmetes tűzereje és DPM-je van. Bal kézzel folyamatosan fordulni, mozogni, időnkét még a sebességet is változtatni (megőrülnek tőle a BB kapitányok) forogni pörögni, lőni mindenre.

Hogy mivel?
- Rombolóra HE, ami a csövön kifér. ÚÚÚtálják.
- Cirkálóra AP, kivéve ST Luis... egy istennek sem tudtam még neki citadel hit-t lőni. A többiekre tolni, tolni a citadel hit-t. ÚÚÚÚtálni fognak miatta.
- Csatahajóra HE itt is forogni mozogni és mind a két oldalról tolni a csatahajóba a HE lőszert... ÚÚÚtálják.
- Hordozóra (jutalomjáték) HE, míg ki nem gyullad, utána AP spam mind a két oldalról. Kapja ám a citadel hit-t az is. ÚÚÚÚtálják.

Fejlesztésről.
1. Tűzvezető rendszer minél hamarabb, mert nehogy már az ellenfél Omaha-ja messzebbre lőjön.
2. B törzs fejlesztése, mert ez következik, meg kell a vadász gép is
3. Fejlesztett lövegek mert jól jön a plusz ROF
4. C törzs, de ezt nem vesszük meg, mert tűzerő csökkenéssel jár

Modulokról

1 Main Battery Modification 1 - mert a löveget használjuk többet
2 Gun Fire Control System Modification 1 - további pontosság nem árt
3 Propulsion Modificatin I - mert utálok letolt gatyával ácsorogni a semmi közepén

Kapitányi skillekről

1 Basic Firing Training - gyorsabban töltenek az ágyúk
2 Basics Survivability - gyorsabban megy a javítás
3 Expert Marksman - gyorsabban fordulnak a tornyok
4 Vigilance - nem árt időben látni ha piszkoskodik egy romboló
5 Advanced Firing Training - messzebbre lő a fő fegyverzet és a légvédelem is
6 Passz még itt nem tartok

Nagyjából így már ütős lesz az OMAHA.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Aymas, Doktoruur

Több
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #4232 Írta: Smithy87
Smithy87 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Most tervezem vissza venni az Omahát. A japán "párja" a Kuma még mindíg megvan az is egy nagyon jó hajó. No de visszatérve az amerikaiakra, alig birom megállni, hogy el ne adjam a Clevelandet ahányszor csak bemegyek vele. Az egy hulladék, a hétvégén az szzony dolgozott én meg unalmamban csónakáztam.

Mind két nap sikerült leszorzózni ez tény. A Clevelanddel a két nap alatt össze hozott 2 win-re. Kb 70 loss jutott. Vagy én vagyok iszonyúan béna vele vagy az csak szimplán egy hulladék még nem tudom. De tüzet gyújtok és pezsgőt bontok amint megvan a Pepsi. :D

Az omaha meg kb ma vagy holnap jön vissza a kikötőbe. :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja Smithy87 által.

Több
9 éve 8 hónapja #4241 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Szerencsére a torna sorban ez az egyetlen béna csónak. Előtte is utána is cirkáló szerű cirkálók vannak. OBT-ben a Cleveland csodálatosan kezes szerkezet volt. Olyan volt, mint most az Omaha, csak képzeld hozzá a mostani tűzsebességet, de alacsony röppályát. Mire kettő sorozatot lőtt a Kongo, már nem volt hajó a kapitánya alatt, mert szépen leégett.

Pontos, precíz ágyúkkal. Hatalmas sírás volt miatta, így ő lett az első a sorban, amit sírás miatt ebben a játékban tönkre tettek. Nyugalom, mire annyi idős lesz a játék, mint a WoT, fel sem fog tűnni senkinek sem már ez a dolog. Addigra millió meg egy nerf éri mindegyik hajót, ami kicsit is jobb, mint a többi.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sumák, James Onedin

Több
9 éve 8 hónapja #4269 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Azért nem olyan rossz a Cleveland, csak odafigyelve kell játszani. Sajnos tudtam volna többet is produkálni, de megpróbáltam megmenteni az anyahajót és ezért kereszttűzbe kerültem és a hp-m 2/3 oda lett, de vele az ellenség 1 cirkálója is, egy másik pedig fél hp-n menekült.. Mindezt azért, mert az agyhalott kihajókázott négy cirkáló elé.... no comment.
Mellékletek:

Több
9 éve 7 hónapja #4332 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Pensacola - t érdemes megvenni ?

Oldalmegjelenítési idő: 0.269 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.