Amerikai cirkálók

Több
9 éve 8 hónapja #3289 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Farmolásra Phoenix és/vagy Omaha, a Cleveland régebben alkalmas volt kredit gyárnak, de amióta Nasa műholdkilövő platformként működik, problémás az ilyen jellegű tevékenység :P
Amúgy most is gyilkos a cucc, deeeeee..... nem az igazi :silly:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 8 hónapja #3295 Írta: Blacus
Blacus válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

GaiusHun írta: Farmolásra Phoenix és/vagy Omaha, a Cleveland régebben alkalmas volt kredit gyárnak, de amióta Nasa műholdkilövő platformként működik, problémás az ilyen jellegű tevékenység :P
Amúgy most is gyilkos a cucc, deeeeee..... nem az igazi :silly:

akkor egy kis segítség
vesztes csata cleveland
nyertes csata omaha
a cleveland jobban keres
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7

Több
9 éve 8 hónapja #3302 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Egy Omaha-val többször tudsz hasonló bevételt felmutatni egymást követően, Cleveland esetében ez ritkább. Hidd el tapasztalat.... Amúgy gratulálok, szép körök voltak!

Több
9 éve 8 hónapja #3306 Írta: Blacus

GaiusHun írta: Egy Omaha-val többször tudsz hasonló bevételt felmutatni egymást követően, Cleveland esetében ez ritkább. Hidd el tapasztalat.... Amúgy gratulálok, szép körök voltak!

köszi de van 1 titka az MM játékos stat szerint működik és én rontom a statomat, tier 2-ben sokat megyek így mindig legalább is 95%-ban topp tiernek tesz.tehát egyenlőre nem akarok jó statot

Több
9 éve 8 hónapja #3312 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

Blacus írta:

GaiusHun írta: Egy Omaha-val többször tudsz hasonló bevételt felmutatni egymást követően, Cleveland esetében ez ritkább. Hidd el tapasztalat.... Amúgy gratulálok, szép körök voltak!

köszi de van 1 titka az MM játékos stat szerint működik és én rontom a statomat, tier 2-ben sokat megyek így mindig legalább is 95%-ban topp tiernek tesz.tehát egyenlőre nem akarok jó statot

Blacus!
Hát ez is egy hozzáállás… És tier 2-ben mit csinálsz? Megpróbálod lerammolni az ellenfelet, vagy csak kikötöd a jobb egérgombot? Nem szívesen lennék veled egy csapatba, ha nem akarsz nyerni. (Szerencsére már túlléptem a tier 2-ön…)

Több
9 éve 8 hónapja #3318 Írta: Blacus
albany-val örömködök a cleveland legénységét szoktam belerakni, azzal nem veszteni megyek be hanem kevesebb xp, kevesebb dm, nem húzza a statom albany-val is megvan a 2-4 killem csatánként nem rajtam múlik a győzelem

Oldalmegjelenítési idő: 0.282 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.