Japán cirkálók

Több
9 éve 2 hónapja #12516 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Az Atlanta arra jó, hogy bevigyél 520 találatot abban az 5 percben amig neked nem jönnek a bukósisakos bogarak.. Meg hergelheted a rombolókat :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler, Gneisenau67

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12518 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Amennyiben sikeresen hasznosítottad zstorok75 leírását (ami nagyon jó lett ! ) utána jöhetnek a hasonló körök (ARP)japán cirkálóval ;) :

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gneisenau67

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12523 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Gneisenau67 írta: A 9000-es Atlanta helyett elvittem a 11700-as Atago-t, amivel aztán sorozatosan kikaptam.

Majd ha egyszer sok pénzem lesz felülök az Atlantára :)

kicsit visszakanyarodva a másik topicra, te elég sokat mentél már, alapvetően, és elsősorban Co-op csatában.
én hasonlóan hozzád 0 tudással megvettem az Atagot, erőltettem, hogy majd azzal megmutatom, és bezony bukta, bukta, és bukta.
tier5 normál hajóval többet kerestem, volt egy időszak amikor sírtunk is a prem hajo topicban folyamatosan, hogy az Atago, szal azota az Atago
1. komoly buffot kapott
2. van bennem cirkálóval néhányszáz extra csata, és a kedvenc hajóm. tényleg, nagyon nagyon jó hajó, mutatok néhány képet ízelítőül, nem mondanám azért átlagosnak őket :D de ennél erősebb érvem nincs a Coop csata ellen...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gizmo, Gneisenau67

Több
9 éve 2 hónapja #12543 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

vonKurz írta:

Gneisenau67 írta: A 9000-es Atlanta helyett elvittem a 11700-as Atago-t, amivel aztán sorozatosan kikaptam.

Majd ha egyszer sok pénzem lesz felülök az Atlantára :)

kicsit visszakanyarodva a másik topicra, te elég sokat mentél már, alapvetően, és elsősorban Co-op csatában.
én hasonlóan hozzád 0 tudással megvettem az Atagot, erőltettem, hogy majd azzal megmutatom, és bezony bukta, bukta, és bukta.
tier5 normál hajóval többet kerestem, volt egy időszak amikor sírtunk is a prem hajo topicban folyamatosan, hogy az Atago, szal azota az Atago
1. komoly buffot kapott
2. van bennem cirkálóval néhányszáz extra csata, és a kedvenc hajóm. tényleg, nagyon nagyon jó hajó, mutatok néhány képet ízelítőül, nem mondanám azért átlagosnak őket :D de ennél erősebb érvem nincs a Coop csata ellen...

Ezek az iszonyat sok XP-k a prémium hajó miatt vannak? Mert kb ilyen statokat (Nürnberggel a 150+ találat sem volt ritka, nem sebzésről beszélek!!!!)hoztam a német cirkókkal és 2k minimális + XP volt a plafon, de akkor én vertem szájba majdnem mindenki egy adad (jó nem kis adag :D) mázlival! :whistle:

Több
9 éve 2 hónapja #12548 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Köszönöm szépen, megfontolom a jó tanácsokat.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja #12550 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Még Myokohoz: csak én érzem úgy, hogy nagyon gyenge a kormánylapátja? Elég sokszor lövik ki szegénynek, remélem ez nem öröklődött át :S
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo, Gneisenau67

Oldalmegjelenítési idő: 0.269 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.