Japán cirkálók

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12638 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nagyon sokat javítottak azon a hajón az utóbbi időkben. Régebben félelmetesen rossz volt. Meglepően jó köröket lehet vele menni azóta. Tudomásul veszed, hogy nem motorcsónak... akarom mondani könnyűcirkáló és máris jobb köröket teljesítesz vele. Az ágyúi (mikor legutóbb mentem vele) pontosak és bizony jó nagyokat odasóznak a tudatlan ellenfeleknek.

Toronyforgás javítás nem árt neki mondjuk.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Trucker39 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Andrej72

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12639 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
A Furutaka számomra egy nagyon pozitív csalódás volt.
Talán a legjobban teljesítő cirkáló volt a kezeim között, a win ratem is ezzel a cirkálóval a legjobb. Nagyon bírtam a 203-okat használat közben (főleg ebben a tierben). Szóval kicsit barátozni kell vele (mint Jar-jarral), de utána.... hát én szerettem, ha nem lenne állandó kikötőhely problémám tutti ott állna még most is.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Eper által.

Több
9 éve 2 hónapja #12641 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Trucker39 írta: Nagyon sokat javítottak azon a hajón az utóbbi időkben. Régebben félelmetesen rossz volt. Meglepően jó köröket lehet vele menni azóta. Tudomásul veszed, hogy nem motorcsónak... akarom mondani könnyűcirkáló és máris jobb köröket teljesítesz vele. Az ágyúi (mikor legutóbb mentem vele) pontosak és bizony jó nagyokat odasóznak a tudatlan ellenfeleknek.

Toronyforgás javítás nem árt neki mondjuk.

Milyen sorrendben fejlesszem a modulokat, és milyen upgradeket tegyek rá?

Több
9 éve 2 hónapja #12668 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Végre, Mogami kifejlesztve. Csak kéne 4 milla, mert nem fogok felszerelések nélkül nekiugrani :D (meg talán ezzel jobban járok első t8-asnak, mint Amagival.

Furutaka fejlesztés? Test csere, ha van lőtáv növelés, de nem kell a testcsere hozzá, akkor az az első, de ha kell ,akkor testcsere után azt. Majd tornyok, ha torpedót is lehet fejleszteni, akkor azt hagyd utoljára, úgy is hátra fele lő (emlékeim szerint van minden, még a buff előtti időkből)

Több
9 éve 2 hónapja #12678 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Kezdünk lassan összebarátkozni a Zao-al :P
Nagy csata volt, vesztésre álltunk de a végén csak sikerült nyertesre kihozni, 160k sebzéssel. :lol:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper, sgt_dog, Szete58, sandorati, zstorok75

Több
9 éve 2 hónapja #12681 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Most volt egy 50k-s, meg egy 60k-csatám a Kumával, összesen 4 süllyesztéssel. Megvan az xp a Furutakára, meg a 3500 free xp a löveg fejlesztésére. A többit a hajóval kell kifarmolni. Még alszom rá egyet, hogy tényleg akarom-e. :-)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.268 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.