Japán cirkálók

Több
9 éve 2 hónapja #12551 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Az XP-k nem elsősorban a prémium hajók miatt vannak (sőt, az Atago kifejezetten veszteséges), a német cirkálók (Königsberg, Nürnberg) és a Murmansk, no meg az Omaha volt a fő erő a Co-op-ban.
Az elején majdnem 1 millió kreditet gyűjtöttem össze a Kawachival.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #12557 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Gizmo írta:

vonKurz írta:

Gneisenau67 írta: A 9000-es Atlanta helyett elvittem a 11700-as Atago-t, amivel aztán sorozatosan kikaptam.

Majd ha egyszer sok pénzem lesz felülök az Atlantára :)

kicsit visszakanyarodva a másik topicra, te elég sokat mentél már, alapvetően, és elsősorban Co-op csatában.
én hasonlóan hozzád 0 tudással megvettem az Atagot, erőltettem, hogy majd azzal megmutatom, és bezony bukta, bukta, és bukta.
tier5 normál hajóval többet kerestem, volt egy időszak amikor sírtunk is a prem hajo topicban folyamatosan, hogy az Atago, szal azota az Atago
1. komoly buffot kapott
2. van bennem cirkálóval néhányszáz extra csata, és a kedvenc hajóm. tényleg, nagyon nagyon jó hajó, mutatok néhány képet ízelítőül, nem mondanám azért átlagosnak őket :D de ennél erősebb érvem nincs a Coop csata ellen...

Ezek az iszonyat sok XP-k a prémium hajó miatt vannak? Mert kb ilyen statokat (Nürnberggel a 150+ találat sem volt ritka, nem sebzésről beszélek!!!!)hoztam a német cirkókkal és 2k minimális + XP volt a plafon, de akkor én vertem szájba majdnem mindenki egy adad (jó nem kis adag :D) mázlival! :whistle:

hat van prem accom, az 50%, prem hajo egy ideje talan karacsony ota +50% megint, de akkor voltak olyan akciok hogy 2-3* xp indulashoz, a 10k xp szerintem onnan van :D de ezeket nem az xp kedveert tettem ki, hanem a penzkereses kedveert :)

ha meg az erdekel, hogy bukott meccsen a Murmansk mit tud, oda is van ilyesmim...
ja, meg ahogy nézegettem van még sok ilyen Atagom :D
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gizmo, Gneisenau67

Több
9 éve 2 hónapja #12559 Írta: Gneisenau67
A Murmansk és ikertesója, az Omaha egyik fő erejének az erős előre tüzelő képességet tartom, keskeny támadási felülettel.
Ilyet hátrafele a német cirkálópáros tud, a Königsberg és Nürnberg, 6-6 ágyúval.
Ebből a szempontból a Murmansk jobb is.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 2 hónapja #12566 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

vonKurz írta:

Gizmo írta:

vonKurz írta:

Gneisenau67 írta: A 9000-es Atlanta helyett elvittem a 11700-as Atago-t, amivel aztán sorozatosan kikaptam.

Majd ha egyszer sok pénzem lesz felülök az Atlantára :)

kicsit visszakanyarodva a másik topicra, te elég sokat mentél már, alapvetően, és elsősorban Co-op csatában.
én hasonlóan hozzád 0 tudással megvettem az Atagot, erőltettem, hogy majd azzal megmutatom, és bezony bukta, bukta, és bukta.
tier5 normál hajóval többet kerestem, volt egy időszak amikor sírtunk is a prem hajo topicban folyamatosan, hogy az Atago, szal azota az Atago
1. komoly buffot kapott
2. van bennem cirkálóval néhányszáz extra csata, és a kedvenc hajóm. tényleg, nagyon nagyon jó hajó, mutatok néhány képet ízelítőül, nem mondanám azért átlagosnak őket :D de ennél erősebb érvem nincs a Coop csata ellen...

Ezek az iszonyat sok XP-k a prémium hajó miatt vannak? Mert kb ilyen statokat (Nürnberggel a 150+ találat sem volt ritka, nem sebzésről beszélek!!!!)hoztam a német cirkókkal és 2k minimális + XP volt a plafon, de akkor én vertem szájba majdnem mindenki egy adad (jó nem kis adag :D) mázlival! :whistle:

hat van prem accom, az 50%, prem hajo egy ideje talan karacsony ota +50% megint, de akkor voltak olyan akciok hogy 2-3* xp indulashoz, a 10k xp szerintem onnan van :D de ezeket nem az xp kedveert tettem ki, hanem a penzkereses kedveert :)

ha meg az erdekel, hogy bukott meccsen a Murmansk mit tud, oda is van ilyesmim...
ja, meg ahogy nézegettem van még sok ilyen Atagom :D

Ááááá...azt a k.rva eget!:D
Nekem ezek az XP szüretek csak álmok maradnak! Grat hozzá amúgy!:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
9 éve 2 hónapja #12568 Írta: Gneisenau67
Nagyon sok free Xp-t váltottam át dubloonok segítségével más hajókról is.

Több
9 éve 2 hónapja #12625 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Egy kevés xp hiányzik a Furutakához, de már most vacogok. Borzalmasnak néz ki. Lehet, hogy nem költök rá creditet. :sick:

Oldalmegjelenítési idő: 0.272 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.