Szovjet cirkálók

Több
8 éve 7 hónapja #26172 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Valóban elírtam fejből nyomtam d e nem jól. Most nézem és leírom rendesen bocsánat többet gondoltam a memóriámról mint amennyit valójában teljesít. :blink:

Experet loader 1, Basics Firing training 1, Incoming fire alert 2, Superintedent 3, Demolition expert 4, Concalment expert 5. Ez így 16 és van még egy és útban még egy de hogy az mikor lesz meg azt csak a jó isten tudja megmondani olyan messze van még.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #26175 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók

Kzoli írta: Doktor úr

Kérdés meddig akarod elvinni? Mert Tier VII-ig rengeteg az élmény mert addig lehet velük támadni, a Csapajev már a kettő között van utána pedig támogató hajók jönnek. Ha támadó játékot szeretsz játszani, akkor nem igazán jó ez a vonal arra jobb a Japán vonal, mert az végig támadó felfogású hajókat fog neked adni. Az orosz ágon két keményebb hajó van a Kirov és a Moszkva. A Kirov brutál eszköz, az nekem is meg van még mindig, a Moszkva az baromi nagyot lő nagyon messzire és pontosan ehhez társul még a jó tűzgyorsaság, viszont nincs torpedó, és a páncél sem a legkeményebb rajta. Közel harcban nem igazán jó. A Ciklon például nagy ellenség. A Zao simán kifordul egy sorozatból még 10km alatt is de a Moszkva biztosan nem. De ha tudsz támogató szellemben játszani akkor viszont brutális a Moszkva ellenfele sem nagyon van.

Köszönöm a sok információt! Belekezdtem tegnap:

Több
8 éve 7 hónapja #26176 Írta: Kzoli
Ez bizony jó ügyes vagy!

Több
8 éve 7 hónapja #26177 Írta: Doktoruur

Kzoli írta: Ez bizony jó ügyes vagy!

Köszi, de nehéz átszokni a cirkálókra. :) Van értelme a 130-as löveget rárakni a Bogatyr hajóra? Mert minden értéke rosszabb, mint a stock löveg. Azaz +1% gyújtás van neki, meg gondolom könnyebb, így manőverezhetőbb a hajó....

Több
8 éve 7 hónapja #26178 Írta: Kzoli
A Kirov az lesz az egyik legjobb innét ilyen eredményekkel hamar meg lesz.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Több
8 éve 7 hónapja #26188 Írta: Doktoruur
A T4-es hajóval érdemes már AP-t nyomni az ellen cirkálóora, vagy ezt a mulatságot hagyjam meg inkább a T5-ös hajónak (és felette)? :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.276 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.