Szovjet cirkálók

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #25618 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Ma kipróbáltam egy új játék módot a Moszkvával. Történetesen azt, hogy végig arra figyeltem, hogy a csapatban lévő Yamatot védjem. Érdekes lett az eredmény több kill de lényegesen kevesebb DMG viszont teljesen sima győzelem csak azokból a hajókból lett DMG amik rá álltak a Yamatora amit egészen biztosan el is égettek volna így viszont nem sikerült nekik, én pedig mikor nagy DMG van nem így játszom ha nem is kinézek magamnak BB és azokat lövöm. Mindenesetre elgondolkodtató.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Kzoli által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, DragonZ

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #25623 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók

Kzoli írta: Ma kipróbáltam egy új játék módot a Moszkvával. Történetesen azt, hogy végig arra figyeltem, hogy a csapatban lévő Yamatot védjem. Érdekes lett az eredmény több kill de lényegesen kevesebb DMG viszont teljesen sima győzelem csak azokból a hajókból lett DMG amik rá álltak a Yamatora amit egészen biztosan el is égettek volna így viszont nem sikerült nekik, én pedig mikor nagy DMG van nem így játszom ha nem is kinézek magamnak BB és azokat lövöm. Mindenesetre elgondolkodtató.

Ezt javasolhatnád az összes cirkáló játékosnak.Mert szinte sohasem védik.Nem is szívesen veszem elő.A saját megfigyelésem alapján,inkább a cirkálókat vagy rombolókat részesítem előnyben.Így ha süllyedek az általában a saját hülyeségem miatt van.Nem azért mert ki vagyok szolgáltatva az úgynevezett "csapatnak"....

Több
8 éve 7 hónapja #25898 Írta: Imre777
Imre777 válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Teljesen tanácstalan vagyok, és el vagyok keseredve. Valaki el tudná mondani hogy kell játszani a Dm.Donskoi-al. Az összes meccsen eddig az első fordulónál felrobbantam. Ez a hajó csak oda-vissza tolatásra alkalmas ? Ilyen szar hajó nincs még1, utálom, gyűlölöm, de nagyon kéne a Moszkva.

Több
8 éve 7 hónapja #25907 Írta: Kzoli
Kezdjük mindjárt az elején. A Dimitri sérülékeny ezért a közelharc nem megy neki! Alap felszereltség a fordulás segítő. A harc modor pedig a következő, a lőtáv szélén kell vele küzdeni mégpedig azért mert így van idő kimanőverezni a bejövő lövéseket, sokat lő ki kell használni!!! Amennyiben lassítasz szűkebben fordul ( nem csúszik oldalra) de utána azonnal teljes gáz kell neki. A pontosan kell lőnöd vele ez lét kérdés. A Dimitri támogató hajó ezért ne akarj vele támadni nem fog menni de ha BB segítesz vele nagyon jól üzemel ezt lehetővé teszi a felszereltsége ( a radar, a sok lövés és a viszonylag nagy lőtáv ). Fontos hogy megtanuld használni mert ha Dimitri nem megy nem fog menni a Moszkva sem! Ez tapasztalatból mondom, 10 esetből 8 alkalommal ha szembe kerülök egy másik Moszkvával 3-4 percen belül kivégzem ez pusztán csak azért van mert pontosan az a harc modor vele mint a Dimitrivel csak nagyobbat lő messzebbre. A Moszkva nagy előnye, hogy képes védeni akár két BB ezt a Dimitrri nem tudja. Mindkét hajó brutális, ha támadó szemléletből a védő szemléletben gondolkodsz.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Imre777

Több
8 éve 7 hónapja #25908 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
szerintem már a Csapajev is ilyen volt, nem?
legalábbis nekem úgy tűnik :)

Több
8 éve 7 hónapja #25918 Írta: Kzoli
Igen így van ő már nem egy kifejezett támadó hajó de inkább azt mondom az a hajó még éppen kettő közt van. A szovjet ágon a Shchors az utolsó kifejezetten támadásra alkalmas hajó.

Oldalmegjelenítési idő: 0.251 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.