- Köszönetek: 490
Kzoli a király a témában, az eredményei is igazolják.Doktoruur írta: Kérhetek egy tapasztalt játékostól egy kis összefoglalót az ágról? Gondolkodom, hogy belevágok.... Bár nem tudom mennyire menne, mert szinte csak BB-vel játszottam. Előre is köszönöm!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Doktoruur írta: Mindenkinek köszönöm, Zoli véleményét is megvárom azért. Nem akarok sok creditet költeni feleslegesen.
Mondjuk a 25milla elég sok, de ott van a német BB ág is.
Egyébként én leginkább attól félek, hogy a szinte csak BB csaták után nem fog kézre állni...
Szete58 írta:
Doktoruur írta: Mindenkinek köszönöm, Zoli véleményét is megvárom azért. Nem akarok sok creditet költeni feleslegesen.
Mondjuk a 25milla elég sok, de ott van a német BB ág is.
Egyébként én leginkább attól félek, hogy a szinte csak BB csaták után nem fog kézre állni...
Ha nekem a kezemre áll, Téged nem féltelek!
Lényeg ami a lényeg: ha valaki nekiáll egy ágnak, a legelső az kellene hogy legyen, hogy tisztázza, mi vele a célja. Ha a Jamato, akkor szorítsa össze a fogát, ha elér az Izumóig, és összeszorított fogakkal tanuljon meg azzal is játszani, mert szeszélyes szépasszony az a hajó, ne pedig a Dühöngő topicot írogassa tele csatázások helyett... visszakanyarodva az orosz cirkálókhoz: KZoli többször elmesélte, hogy a Moszkva mindent megér, úgyhogy hajrá... ott a DDonszkoj a szépasszony...
Orosz ágon eleddig nekem is a Scsorsz áll kézre a legjobban, de mivel anno a Tirpitzemmel megtapasztaltam, hogy mire képes ellene a Csapajev egy jó játékos kezében, nem nyugszom addig, míg azt a szintet meg nem tanulom vele.
Sok löveg, nagy tűzgyorsaság, nem hajszálpontosak az ágyúk, de a szóráskép elviselhető. Szerintem a rombolók nem véletlen kerülik az orosz cirkálókat. Arra nem elegek, hogy magas tierben egy sorozattal kicsapják ugyan őket, de lesebezni le tudják annyira, hogy mások a víz alá küldjék a rombolókat.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.