Szovjet cirkálók

Több
8 éve 7 hónapja #26080 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók

Doktoruur írta: Kérhetek egy tapasztalt játékostól egy kis összefoglalót az ágról? Gondolkodom, hogy belevágok.... Bár nem tudom mennyire menne, mert szinte csak BB-vel játszottam. Előre is köszönöm! :)

Kzoli a király a témában, az eredményei is igazolják.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #26083 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
én még anno vettem egy Kutuzovot (Tier 8), ami megtetszett és utána kezdtem el az ágat.
nem árt egyébként átképzéshez sem egy orosz prém, állítólag a Molotov is jó.
mindegyik elég élvezetes hajó, előttem leírták, milyen stílusban jó játszani. én még csak a Csapajevet csapatom, de eddig a Shchors tetszett a legjobban, ranked-re is jó választás volt, 63% volt a wr-em vele.
egyébként %-ban nem is olyan jó a tűzgyújtási képessége, a japán cirkálóknak például sokkal jobb, de hát ugye a tűzgyorsaság feledteti ezt (nem árt rájuk tűzgyújtó kapitány skill + zászlók ha van), így rekord 20 feletti tüzek is elérhetőek velük, ami már szép sebzést jelent (és nem kevés idegbajt az ellenségnek).
a D. Donszkojra sokan panaszkodtak, de amit Zoli művel a Moszkvával (bár ő minden hajóval hasonlókat művel :)), azért megéri végigvinni :)
a Shchors-ig jól manővereznek, ami enyhíti a sérülékenységüket, de felette már kicsit nehézkesebbek mozognak, szóval nem jó közel menni velük. egyébként az AP-jük sem rossz, csak hát tényleg nem közelharcra valók Tier 7 felett.
valaki írta még, hogy rombolók ellen nem jók, ezt azért árnyalnám, mert a tűzgyorsaságuk és sok lövegük miatt nagyon is félik őket a rombolók, és a Csapajevtől már radart is fel lehet szerelni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Doktoruur

Több
8 éve 7 hónapja #26084 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Mindenkinek köszönöm, Zoli véleményét is megvárom azért. Nem akarok sok creditet költeni feleslegesen. :) Mondjuk a 25milla elég sok, de ott van a német BB ág is. :) Egyébként én leginkább attól félek, hogy a szinte csak BB csaták után nem fog kézre állni... :dry:

Több
8 éve 7 hónapja #26096 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók

Doktoruur írta: Mindenkinek köszönöm, Zoli véleményét is megvárom azért. Nem akarok sok creditet költeni feleslegesen. :) Mondjuk a 25milla elég sok, de ott van a német BB ág is. :) Egyébként én leginkább attól félek, hogy a szinte csak BB csaták után nem fog kézre állni... :dry:

Ha nekem a kezemre áll, Téged nem féltelek!

Lényeg ami a lényeg: ha valaki nekiáll egy ágnak, a legelső az kellene hogy legyen, hogy tisztázza, mi vele a célja. Ha a Jamato, akkor szorítsa össze a fogát, ha elér az Izumóig, és összeszorított fogakkal tanuljon meg azzal is játszani, mert szeszélyes szépasszony az a hajó, ne pedig a Dühöngő topicot írogassa tele csatázások helyett... visszakanyarodva az orosz cirkálókhoz: KZoli többször elmesélte, hogy a Moszkva mindent megér, úgyhogy hajrá... ott a DDonszkoj a szépasszony...

Orosz ágon eleddig nekem is a Scsorsz áll kézre a legjobban, de mivel anno a Tirpitzemmel megtapasztaltam, hogy mire képes ellene a Csapajev egy jó játékos kezében, nem nyugszom addig, míg azt a szintet meg nem tanulom vele.

Sok löveg, nagy tűzgyorsaság, nem hajszálpontosak az ágyúk, de a szóráskép elviselhető. Szerintem a rombolók nem véletlen kerülik az orosz cirkálókat. Arra nem elegek, hogy magas tierben egy sorozattal kicsapják ugyan őket, de lesebezni le tudják annyira, hogy mások a víz alá küldjék a rombolókat.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Több
8 éve 7 hónapja #26098 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók

Szete58 írta:

Doktoruur írta: Mindenkinek köszönöm, Zoli véleményét is megvárom azért. Nem akarok sok creditet költeni feleslegesen. :) Mondjuk a 25milla elég sok, de ott van a német BB ág is. :) Egyébként én leginkább attól félek, hogy a szinte csak BB csaták után nem fog kézre állni... :dry:

Ha nekem a kezemre áll, Téged nem féltelek!

Lényeg ami a lényeg: ha valaki nekiáll egy ágnak, a legelső az kellene hogy legyen, hogy tisztázza, mi vele a célja. Ha a Jamato, akkor szorítsa össze a fogát, ha elér az Izumóig, és összeszorított fogakkal tanuljon meg azzal is játszani, mert szeszélyes szépasszony az a hajó, ne pedig a Dühöngő topicot írogassa tele csatázások helyett... visszakanyarodva az orosz cirkálókhoz: KZoli többször elmesélte, hogy a Moszkva mindent megér, úgyhogy hajrá... ott a DDonszkoj a szépasszony...

Orosz ágon eleddig nekem is a Scsorsz áll kézre a legjobban, de mivel anno a Tirpitzemmel megtapasztaltam, hogy mire képes ellene a Csapajev egy jó játékos kezében, nem nyugszom addig, míg azt a szintet meg nem tanulom vele.

Sok löveg, nagy tűzgyorsaság, nem hajszálpontosak az ágyúk, de a szóráskép elviselhető. Szerintem a rombolók nem véletlen kerülik az orosz cirkálókat. Arra nem elegek, hogy magas tierben egy sorozattal kicsapják ugyan őket, de lesebezni le tudják annyira, hogy mások a víz alá küldjék a rombolókat.

Köszi Szete bátyó! Lehet belekezdek akkor, ha már ma nem lesztek és csak holnap tudunk szakaszozni. :) U.i.: az Izumot meg ne is emlegessük, mert a hideg ráz ki tőle. :angry:

Több
8 éve 7 hónapja #26170 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Doktor úr

Kérdés meddig akarod elvinni? Mert Tier VII-ig rengeteg az élmény mert addig lehet velük támadni, a Csapajev már a kettő között van utána pedig támogató hajók jönnek. Ha támadó játékot szeretsz játszani, akkor nem igazán jó ez a vonal arra jobb a Japán vonal, mert az végig támadó felfogású hajókat fog neked adni. Az orosz ágon két keményebb hajó van a Kirov és a Moszkva. A Kirov brutál eszköz, az nekem is meg van még mindig, a Moszkva az baromi nagyot lő nagyon messzire és pontosan ehhez társul még a jó tűzgyorsaság, viszont nincs torpedó, és a páncél sem a legkeményebb rajta. Közel harcban nem igazán jó. A Ciklon például nagy ellenség. A Zao simán kifordul egy sorozatból még 10km alatt is de a Moszkva biztosan nem. De ha tudsz támogató szellemben játszani akkor viszont brutális a Moszkva ellenfele sem nagyon van.

Oldalmegjelenítési idő: 0.312 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.