Szovjet cirkálók

Több
8 éve 7 hónapja #26225 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Ihol van a kép.
Melléklet:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #26226 Írta: Kzoli
Imre így is nagy a változás ha maradna a mennyiség is akkor nem kellene hordozó a játékba mert lekaszálnád a repcsiket egyedül. Erősebb fegyvereket tesz fel aminek ha jól emlékszem a ható távja is megnő rakd csak fel kell az így is nehéz egy IX vagy X CV ellen védekezni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Imre777

Több
8 éve 6 hónapja #26612 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Kezdek rájönni a Donskoi titkára

A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, James Onedin, Szete58

Több
8 éve 6 hónapja #26613 Írta: Kzoli
Jó hajó de meg kell érteni én is szerettem vele menni, ha ez a hajó jól megy a Moszkvát nagyon fogod szeretni én sokat játszom vele pedig van több tízes hajóm is de a Moszkva nálam az első.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33

Több
8 éve 6 hónapja #26614 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók

Kzoli írta: Jó hajó de meg kell érteni én is szerettem vele menni, ha ez a hajó jól megy a Moszkvát nagyon fogod szeretni én sokat játszom vele pedig van több tízes hajóm is de a Moszkva nálam az első.

Tegnap játszottam vele a teszt szerveren.Egyszer csak saját hülyeségemből adódóan,kb 13km-re találtam magam egy Amagi-tól.Éppen forgolódtam.Belém vert olyan citadellát hogy éppen csak élve maradtam..... :) Utána még kaptam 1-2-őt és vége is lett,gyors csata volt... :)

Több
8 éve 6 hónapja #26616 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Szovjet cirkálók
Én Csapival jártam így, mentem két Bismarck után, hogy hű de milyen jókat fogok én mögöttük bújkálva gyújtogatni. A két hülye Bismarck egy sziget előtt egymásba ment, megállt, mondom akkor kicsit előremegyek, és megvárom őket. A sziget mögött ott volt a fél vörös flotta, akkor jöttem rá, hogy a két Bismarck nem biztos, hogy hülye volt, hanem csak előrelátóan előreengedtek golyófogónak. Bár túl sok időt nem nyertek vele, mert még orral előre is akkora találatokat kaptam, hogy igen hamar csobbantam.

Egyébként ilyenkor létezik valamilyen túlélési taktika? Ha megfordulsz biztos halál, ha előremész papírhajóval, az se tart túl sokáig, esetleg legközelebb megpróbálom a full rükverc dolgot, hátha engem is beelőz valaki és őt lövik.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, Szete58, leopardusz

Oldalmegjelenítési idő: 0.239 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.